İğneli epilasyon kaç TL?

İçindekiler:

  1. İğneli epilasyon kaç TL?
  2. İğneli epilasyon kalıcı çözüm mü?
  3. İğneli epilasyon kimlere uygulanmaz?
  4. İğneli epilasyon kaç seans?
  5. İğneli epilasyon tüyleri bitirir mi?
  6. İğneli epilasyon kaç yaşında?
  7. İğneli epilasyon tamamen bitirir mi?
  8. İğneli epilasyon kesin sonuç mu?
  9. Iğneli epilasyon hangi durumlarda yapılmaz?
  10. Iğneli epilasyonu kimler yapabilir?
  11. İğneli epilasyon ne kadar zamanda biter?
  12. İğneli epilasyon kaç ayda bir?
  13. İğneli epilasyon kalıcı mı?
  14. İğneli epilasyon kesin cozum verir mi?
  15. 18 yaşından küçükler epilasyon yaptırabilir mi?
  16. Lazer epilasyon kaç yaşında olur?
  17. İğneli epilasyon mu yoksa lazer mi?
  18. İğneli epilasyon hangi bölgelere uygulanmaz?
  19. İğneli epilasyon hangi durumlarda yapılmaz?
  20. Iğneli epilasyonun zararı var mı?

İğneli epilasyon kaç TL?

Ama genel olarak fiyat vermemiz gerekirse kadınlarda seans fiyatları şu şekilde olacaktır: Tüm vücut 600 tl, koltuk altı 50, yarım bacak alt 290, tam bacak 400 tüm yüz 100, bikini 75, çene 50, yarım kol 200, göbek 50, göğüs arası 50 tl olarak belirlenmiştir diyebiliriz.

İğneli epilasyon kalıcı çözüm mü?

Özellikle hiç dokunulmamış ince, beyaz yada sarı, yüz, kulak, burun, göz altı gibi bölgelerde istenmeyen tüyler için kalıcı çözümdür. Genellikle lazer epilasyon ile karşılaştırılır.

İğneli epilasyon kimlere uygulanmaz?

İğneli epilasyon kimlere uygulanmaz?
  • Lazer epilasyon yapılacak bölgede lokal enfeksiyon bulunuyorsa, işlem yapılamaz.
  • Hamilelere,
  • Şeker hastalarına,
  • Kanser tedavisi gören kişilere,
  • Varis problemi yaşayanlara (varisin derecesine göre hekim onayıyla uygulanabilir),
  • Bulaşıcı hastalıklara olan kişilere,
Daha fazla öğe...•BE

İğneli epilasyon kaç seans?

Seans aralıkları yüz bölgesi için 4 hafta, vücut bölgeleri için 8 haftadır. Kıl yapısı, kişinin ten rengi vs. faktörlere bağlı olarak tedavi süresi kişiden kişiye değişmektedir. Ancak ortalama vücut bölgeleri için 4-6 seans, yüz bölgeleri için 6-12 seans 4-8 seans sürüyor.

İğneli epilasyon tüyleri bitirir mi?

İğneli Epilasyon, vücuttaki istenmeyen kılları ve tüyleri kalıcı olarak yok etmek için kullanılan en etkili yöntemdir. Kalıcılığı kesindir ve kılları kökünden, %100 yok eder.

İğneli epilasyon kaç yaşında?

İğneli epilasyondan en etkili sonuçların alınması için, çocuğun ergenlik dönemini geçmiş olması önerilmektedir. İğneli epilasyon uygulaması yaptırmak isteyenlere, uzmanların önerdiği minimum yaş 18'dir.

İğneli epilasyon tamamen bitirir mi?

İğneli Epilasyon, vücuttaki istenmeyen kılları ve tüyleri kalıcı olarak yok etmek için kullanılan en etkili yöntemdir. Kalıcılığı kesindir ve kılları kökünden, %100 yok eder.

İğneli epilasyon kesin sonuç mu?

İğneli epilasyonda kişinin cilt tipine veya kıl türüne göre işlem yapılabilmektedir. ... Yapılan araştırmalar sonucunda iğneli epilasyon yönteminin kesin çözüm olduğu kanıtlanmıştır. İğneli epilasyon özellikle hormonal bozukluğu olan hastalarda tedaviye ek olarak önerilmektedir.

Iğneli epilasyon hangi durumlarda yapılmaz?

İğneli epilasyon, hamilelere, epilepsi hastalarına, kalp pili taşıyanlara, açık yarası bulunan kişilere, ameliyat geçirmiş kişilere ameliyattan sonraki ilk 3 ayda yapılmamalıdır. Ayrıca adet döneminde, adet döneminden önceki 2-3 gün içersinde yapılmamalıdır.

Iğneli epilasyonu kimler yapabilir?

Uzman doktor epilasyon işlemini isteyen herkese uygulama şansına sahip. Fakat bazı hastalıkları bulunan uygulamacılar için problem olabilmektedir. Ayrıca bazı cilt hastalıklarında da uygulanması doğru bulunmaktadır. Kalp hastalarının yanı sıra hastalığı nedeniyle cildi hassas olan hastalara da uygulanamamaktadır.

İğneli epilasyon ne kadar zamanda biter?

İğneli epilasyonda nihai sonucun ne zaman alınacağı, kişinin kıl yapısı ve hormonal durumu gibi pek çok farklı faktöre göre belirlenmektedir. Ancak iğneli epilasyon için uygun kişilerin, 6 seans ile 12 seans arasında tüylerinden tamamen kurtuldukları bilinmektedir.

İğneli epilasyon kaç ayda bir?

Yüzdeki kıllar devamlı olarak alınmış ve çok sertleşmiş ise bu kılların incelmesi ve seyrelmesi için ilk 2 ay randevu sık uygulanır. İlk ayda her hafta uygulanan epilasyon tedavisi sonraki aylar da belirli aralıklarla 10 günde bir, 15 günde bir, üç haftada bir, ayda bir yapılır.

İğneli epilasyon kalıcı mı?

İğneli epilasyon sırasında kullanılan iğneler kıl inceliğindedir. Bu iğneler vücuda girdiğinde hissedilir fakat aşırı acı ve ağrıya neden olmamaktadır. Tabi kişiden kişiye de hissedilen acı değişiklik gösterebilir.

İğneli epilasyon kesin cozum verir mi?

İğneli epilasyonda kişinin cilt tipine veya kıl türüne göre işlem yapılabilmektedir. Bu nedenle de son derece etkili bir yöntem olduğu tartışılmaz. Yapılan araştırmalar sonucunda iğneli epilasyon yönteminin kesin çözüm olduğu kanıtlanmıştır.

18 yaşından küçükler epilasyon yaptırabilir mi?

Epilasyondan beklenen etkinin alınabilmesi için ergenlik çağı geçtikten sonra, mümkünse 18 yaşından sonra epilasyon yapmak en uygun olandır. Ancak aşırı kıllanma varsa ve rahatsızlık veriyorsa ebeveyn izni olması kaydıyla epilasyon uygulanabilir.

Lazer epilasyon kaç yaşında olur?

Ergenlik döneminin devam ettiği 12-16 (veya 18) yaşlarda hormonal üretim ve kıl köklerinin bu hormonlara duyarlılığı ise fazla oluyor. Bu yaşlarda uygulanacak lazer epilasyon, kılların dökülmesinde çok etkili olmamakla birlikte yanıt da geç alınıyor. 16 yaş ve altına lazer epilasyon önerilmiyor.

İğneli epilasyon mu yoksa lazer mi?

Lazer epilasyonla kalan tek tek kıllar da iğneli epilasyonla alınabilir. Sonuç olarak kıl rengi açık ve kıllar zayıfsa ve küçük bir bölgeyse iğneli epilasyon tercih edilebilir. Geniş bölgelerde kıl rengi koyu ve kalınsa lazerle epilasyon tercih etmek daha doğrudur.

İğneli epilasyon hangi bölgelere uygulanmaz?

Göğüs çevresine, kaşa, göbeğe, kulağa, dudak üstüne ve genital bölgeye iğneli epilasyon uygulanmamalıdır. Bunlar vücudumuzun en hassas olduğu bölgelerdir.

İğneli epilasyon hangi durumlarda yapılmaz?

İğneli epilasyon, hamilelere, epilepsi hastalarına, kalp pili taşıyanlara, açık yarası bulunan kişilere, ameliyat geçirmiş kişilere ameliyattan sonraki ilk 3 ayda yapılmamalıdır. Ayrıca adet döneminde, adet döneminden önceki 2-3 gün içersinde yapılmamalıdır.

Iğneli epilasyonun zararı var mı?

İğneli epilasyon sırasında batırılan iğneler ve uygulanan elektrik akımı ile ciltte kızarıklık, şişme, kabuklanma, yanık ve enfeksiyon gelişebilir. İğneler kişiye özel kullanılmalıdır. İşlem dikkatli yapılmazsa iğne delikleri kalıcı izler bırakabilir.