WhatsApp okundu nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp okundu nasıl anlaşılır?
  2. WhatsApp'ta mavi tık nasıl gizlenir?
  3. WhatsApp'ta okundu teslim edildi ne demek?
  4. WhatsApp Okundu olarak işaretle ne demek?
  5. WhatsApp'ta grupta mesajın okunduğunu nasıl anlarız?

WhatsApp okundu nasıl anlaşılır?

Eğer gönderdiğiniz mesajın yanında iki mavi onay işareti görüyorsanız, sohbet ettiğiniz kişi mesajınızı okumuş demektir. Grup Sohbetlerinde veya toplu mesajlarınızda onay işaretleri, ancak tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda mavi olacaktır.

WhatsApp'ta mavi tık nasıl gizlenir?

WHATSAPP MAVİ TİK KALDIRMA – WhatsApp uygulamasını açın ve “Ayarlar” bölümüne tıklayın. – “Hesap” bölümünü açın ve “Gizlilik” bölüme girin. – Gizlilik bölümünde yer alan “Okundu Bilgisi” seçeneğini pasif hale getirin. – Artık okundu bilgisi yani mavi tik karşı taraf tarafından görüntülenemeyecek.

WhatsApp'ta okundu teslim edildi ne demek?

Bu işaretler aşağıdakileri ifade eder: Mesaj başarıyla gönderilmiştir. Mesaj alıcının telefonuna başarıyla teslim edilmiştir. Alıcı mesajınızı okumuştur.

WhatsApp Okundu olarak işaretle ne demek?

"Okundu Olarak İşaretle", kullanıcıların doğrudan bildirim çekmecesinden okunan sohbeti, hızlı bir şekilde işaretlemelerine izin veriyor. Özellik WhatsApp'a geldiğinden, kullanıcılar uygulamayı ya da sohbeti açmaya gerek kalmadan, bir konuşmayı bildirim çekmecesinden hızlı ve kolay bir şekilde okuyabilecek.

WhatsApp'ta grupta mesajın okunduğunu nasıl anlarız?

Gruptaki tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda ise iki mavi onay işareti görüntülenir....Mesaj bilgisi ekranını görmek için:
  1. Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  2. Gönderdiğiniz mesaja dokunun ve basılı tutun.
  3. simgesine dokunun. Alternatif olarak Diğer seçenekler > Bilgi'ye dokunmanız gerekebilir.