Bim kimin ve sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Bim kimin ve sahibi kim?
  2. Migros maaşı ne kadar 2021?
  3. BİM'in sahibi kim nereli?
  4. Bahariye Mensucat sahibi kim?

Bim kimin ve sahibi kim?

Türk iş insanı olan Mustafa Latif Topbaş, 1995 yılında perakende mağazası olan BİM'in CEO'su ve kurucu ortağıdır. Genellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile karıştırılan Mustafa Latif Topbaş'ın Kadir Topbaş ile hiçbir akrabalık ilişkisi yoktur.

Migros maaşı ne kadar 2021?

Migros'ta 2021 yılı için en düşük maaş net bazında bakıldığında TL olan asgari ücret eşiğinde bulunuyor. Bu maaş, çeşitli yardımlar ve çalışanın medeni durumuna bağlı olarak gerçekleşen ek ödemeler ile genellikle 3 bin TL bandını aşıyor.

BİM'in sahibi kim nereli?

Mustafa Latif Topbaş 1944 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ahmet Afif Topbaş'ın kardeşidir. Evli ve 4 çocuk sahibi olan Mustafa Latif Topbaş'ın kızı Fatma Topbaş, Sabri Ülker'in torunu Ali Ülker ile evlidir.

Bahariye Mensucat sahibi kim?

Mustafa Latif Topbaş, Bahariye Mensucat A.Ş. adında tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinin ortakları ve yöneticilerinden biri olarak 1961 yılında iş hayatına başlamıştır. İlerleyen zamanlar da muhtelif sanayi ve ticaret şirketlerinde kurucu ve idareci olarak görev yapmıştır.