KOSGEB Başvuru sonucumu nasıl öğrenirim?

İçindekiler:

  1. KOSGEB Başvuru sonucumu nasıl öğrenirim?
  2. KOSGEB Başvuru nereden yapılır?
  3. KOSGEB'e kayıt nasıl olur?
  4. KOSGEB'e öğrenciler başvurabilir mi?
  5. KOSGEB kuruluş desteği ne kadar?
  6. KOSGEB Girişimcilik Desteği kimler alabilir?
  7. KOSGEB Başvuru nasıl yapılır 2020?
  8. E devlet üzerinden KOSGEB başvurusu nasıl yapılır?
  9. Kosgeb'e kimler kayıt olabilir?
  10. Kosgep destek paketinden kimler yararlanabilir?
  11. KOSGEB kimler başvuramaz?
  12. KOSGEB sertifika desteği nasıl alınır?
  13. KOSGEB neleri karşılıyor?
  14. KOSGEB Girişimcilik Kursuna Nasıl Başvurulur?
  15. KOSGEB Nitelikli Eleman Desteği Başvuru nasıl yapılır?

KOSGEB Başvuru sonucumu nasıl öğrenirim?

e-Devlet Kapısı
  • Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)
  • İşletme Durum Sorgulama.

KOSGEB Başvuru nereden yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki “E-Hizmetler” menüsünden “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu” alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

KOSGEB'e kayıt nasıl olur?

Bunun için www.kosgeb.gov.tr adresinden KOBİ Giriş bölümündeki "KOSGEB'e İlk Başvuru" linkine tıklamalısınız. Yeni Girişimci Desteğine başvuracaksanız "Yeni Girişimci İlk Başvuru" alanından, diğer tüm destek programları için "İşletme İlk Başvuru" alanından "Başvur" butonunu tıklayarak işleminize başlayabilirsiniz.

KOSGEB'e öğrenciler başvurabilir mi?

İşte KOSGEB kredi desteğinden faydalanabilecek kişiler; kurum tarafından verilen iş kurma danışmanlığı eğitimini ya da uygulamalı olarak verilen eğitim desteğini alanlar; kurumca üniversite sınırları içinde gerçekleştirilen Genç Girişimci Geliştirme Programı'na katılıp; mezun olanlar ve İŞGEM bünyesinde bulunan ...

KOSGEB kuruluş desteği ne kadar?

Program kapsamında girişimciler, şirket kuruluşu, performans dönemi destekleri sunmaktadır. Şahıs ( gerçek kişi ) işletmesi kuranlar 5.000 TL., Tüzel ( limited, anonim ) şirket kuranlar da 10.000 TL. destek almaktadır.

KOSGEB Girişimcilik Desteği kimler alabilir?

KOSGEB desteklenen sektörler içerisinde yer alan girişimcilere 2020 yılı itibariyle 60.000 TL kadar hibe desteği sağlıyor. Destek, işgücünü ve istihdamı arttırmak için özellikle kadın, engelli, genç girişimcilere, şehit ve gazi yakınlarına avantajlı olarak veriliyor.

KOSGEB Başvuru nasıl yapılır 2020?

Nereden Başlamalıyım?
  1. KOSGEB'e Kayıt. e-Hizmetler menüsünden KOSGEB'e ilk başvuru butonuna tıklayıp işletmenizin kaydını yapınız.
  2. KOBİ Beyannamesi. İşletmenizin KOBİ vasfı taşıyıp taşımadığının tespiti için KOBİ beyannamesini doldurmanız gerekmektedir.
  3. Beyanname Kontrol. ...
  4. Desteklere Başvuru.

E devlet üzerinden KOSGEB başvurusu nasıl yapılır?

Başvuru kriterlerini karşılayan mikro ve küçük işletmeler www.kosgeb.gov.tr adresindeki 'E-Hizmetler' menüsünden 'Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Başvurusu' alt menüsünü seçerek online başvuru yapabilecektir.

Kosgeb'e kimler kayıt olabilir?

KOSGEB hibe ve faizsiz kredi desteği başvurusu yapmak için 18 yaşından büyük olma zorunluluğu bulunmaktadır. KOSGEB destekleri, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere verilmektedir. Yabancı uyruklu kişiler, KOSGEB başvurusu yapamazlar.

Kosgep destek paketinden kimler yararlanabilir?

Bu destek öncelikle Kovid salgını sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş ama istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmelere yöneliktir. Teknoloji alanında faaliyet gösteren filiz şirketler de bu desteğe başvurabilecektir.

KOSGEB kimler başvuramaz?

KOSGEB hibe ve faizsiz kredi desteği başvurusu yapmak için 18 yaşından büyük olma zorunluluğu bulunmaktadır. KOSGEB destekleri, sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilere verilmektedir. Yabancı uyruklu kişiler, KOSGEB başvurusu yapamazlar.

KOSGEB sertifika desteği nasıl alınır?

Kosgeb hibe desteği alabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekir:
  1. Kosgeb sistemine kayıt yaptırmak.
  2. Kursa katılmak ve sertifika almak.
  3. İş yeri projenizin hazır olması.
  4. Hibe programına başvuru yapmanız.

KOSGEB neleri karşılıyor?

Belediyeler, Yüksek Öğretim Kurumları, Özel İdareler, Meslek Kuruluşları ve İnkübatörler tarafından münferiden veya müştereken kurulacak bir İşletici Kuruluş vasıtası ile KOBİ'lere işletme geliştirme koçluğu, destek ağlarına ulaşım, finans kaynaklarına erişim imkânı, uygun koşullarda iş yeri mekânı, ortak ofis ekipmanı ...

KOSGEB Girişimcilik Kursuna Nasıl Başvurulur?

https://edevlet.kosgeb.gov.tr/UGE/Applications adresine giriş yapınız. Sağ üst köşede yer alan ” + YENİ BAŞVURU ” butonuna tıklayınız. Açılan pencereden ” UZAKTAN EĞİTİM ” altında ” BAŞVUR ” butonuna tıklayınız. Sistem sizi https://lms.kosgeb.gov.tr/ sayfasına yönlendirecektir.

KOSGEB Nitelikli Eleman Desteği Başvuru nasıl yapılır?

Nitelikli eleman desteği kapsamında işe alınacak olan personelin son bir aya ait iş başvurusunun sunulması gereklidir. KOSGEB'in web sitesinden çıktısı alınacak olan nitelikli çalışanların ödeme talep formunun eksiksiz şekilde doldurulması ve imzalandıktan sonra başvuru dosyasına eklenmesi gereklidir.