Pirinc suyuyla nasil Beyazlanir?

İçindekiler:

  1. Pirinc suyuyla nasil Beyazlanir?
  2. Yüz beyazlatma maskesi nasıl yapılır?
  3. Cildi ne beyazlatır?
  4. Pirinç maskesi yüzde kaç dakika bekletilmeli?
  5. Pirinç suyu nasil cikarilir?
  6. Kararmış yüz nasıl beyazlatılır?
  7. Cildi beyazlatmak için evde ne yapılır?
  8. Pirinç suyu saçı kaç cm uzatır?

Pirinc suyuyla nasil Beyazlanir?

2 su bardağı pirinci bir kaba koyun ve üzerini kapatıncaya kadar su ekleyin. Sonrasında güzelce ovun ve beyaz unlu kısmının suya karışmasını sağlayın. Ardından süzerek, ağzı kapalı püskürtmeli bir şişeye koyarak, haftada 1 kere cildinize uygulayın.

Yüz beyazlatma maskesi nasıl yapılır?

Yarım portakalın suyunu sıkın. İçerisine kıvamına koyulaştıracak kadar toz zerdeçal ekleyin ve karıştırın. Karışımı beyazlatmak istediğiniz bölgelere parmak ucuyla sürün ve masaj yaparak yedirin. Karışımı 1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayabilirsiniz.

Cildi ne beyazlatır?

Doğal cilt beyazlatma yöntemleri
  1. Patates Suyu. Patates, koyu ten renginin doğal olarak açık tene dönüşmesine yardımcı olan hazır içeriklerden biridir. ...
  2. Limon. Limon, cilt beyazlatma özelliklerine sahip yaygın bileşenlerden biridir. ...
  3. Bal. ...
  4. Şeker. ...
  5. Limon ve Hindistan Cevizi Yağı ...
  6. Gül Suyu. ...
  7. Zerdeçal. ...
  8. Avokado ve Havuç
Daha fazla öğe...

Pirinç maskesi yüzde kaç dakika bekletilmeli?

Bu karışımı kuru ve temiz cildinize uygulayın. 15 dakika maskeyi yüzünüzde beklettikten sonra kenara ayırdığınız pirinç suyuyla yüzünüzü durulayın.

Pirinç suyu nasil cikarilir?

Pirinçleri bir kasenin içerisine alın ve üzerine su doldurun. Elinizle pirinçli suyu karıştırın. Su dalgalı bir hal alınca pirinçleri süzüp suyu başka bir kaseye aktarın. İşte, pirinç suyunuz hazır.

Kararmış yüz nasıl beyazlatılır?

Nasıl kullanacağız derseniz, bir limonu alın ve ortadan ikiye kesin. Taze taze kestiğiniz bu limonla hafifçe sıkıp suyunu çıkararak cildinizi ovun. Beyazlamasını istediğiniz bölgelere bu limonla hafifçe ovalayarak masaj yaptıktan sonra bu şekilde en az 30 dakika bekleyin.

Cildi beyazlatmak için evde ne yapılır?

Beyazlatıcı etkisi ile bilinen doğal özlerden biri de zerdeçal. Zerdeçal tozu, buğday unu ve limon suyunu karıştırarak yüzünüzde 15 dakika bekletmelisiniz. Ardından ılık su ile cildi yıkayarak temiz ve daha beyaz görünüm elde edebilirsiniz.

Pirinç suyu saçı kaç cm uzatır?

Pirinç suyu dikkatli kullanıldığı takdirde saçı 1 ayda 2 ila 5 cm uzatabilir. Bu sadece bir fikirdir ve pirinç suyu ile saç uzatma ile ilgili test yoktur. Genelde pilav yaptığınız zaman pirinci ıslattığınızda suyunu döküyoruz.