Yay burcu nasıl bir insandır?

İçindekiler:

  1. Yay burcu nasıl bir insandır?
  2. Yay burcu ilkesi nedir?
  3. Yay burcu çabuk sıkılır mı?
  4. Yay burcu liderlik yapabilir mi?
  5. Yay burcu hangi burçlarla anlaşamaz?
  6. Yay burcu erkeği kadında ne arar?

Yay burcu nasıl bir insandır?

Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençliklerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler bu burçtan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde pratik insanlardır.

Yay burcu ilkesi nedir?

Yay burçları genellikle bitmek bilmeyen enerjileri ve meraklı oluşlarıyla tanınırlar. Araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi severler. Ayrıca oldukça sosyal kişilerdir, yeni insanlarla tanışma fikri onları heyecanlandırır. Dürüstlük onlar için çok önemlidir.

Yay burcu çabuk sıkılır mı?

2. Sözlükteki "sabırsız" kelimesinin karşılığı yay burcu insanlarıdır. Çoğu zaman sırf sabırsızlıkları nedeniyle ya çabuk sıkılır ya da tamamen vazgeçerler. Yay burçlarına yapabileceğiniz en büyük işkence, düğüm olmuş herhangi bir şeyi açmalarını istemektir.

Yay burcu liderlik yapabilir mi?

Yay burcu, burçlar arası rekabetteki en ihtişamlı, en güçlü burç olmayabilir belki ama yenilmez olarak tanımlanabilecek tek burçtur. Çünkü kazanma hırsı, liderlik hırsı yoktur. Kaybetmeyi dert etmeyen kaybetse de kaybetmez.

Yay burcu hangi burçlarla anlaşamaz?

Coşkulu ve dikkatsiz olan Yay burcu insanın zıt burçları İkizler, Başak ve Balık'tır.

Yay burcu erkeği kadında ne arar?

Dürüst ve açık sözlü kadınlardan hoşlanırlar, hileci ve yapmacık olduğunu düşündüğü kadınlardan uzak dururlar. Yay burcu erkekleri eğlencelidirler ve eğlenmeyi çok sever. Enerjiklerdir spora çok düşkünlerdir.