HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?

İçindekiler:

  1. HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?
  2. HGS internetten alınır mı?
  3. Shell'de HGS satılıyor mu?
  4. HGS hangi benzinlikten alınır?
  5. HGS bandrol ücreti ne kadar?
  6. HGS etiketi yapıştırmak zorunlu mu?
  7. HGS en hızlı nasıl alınır?
  8. Şirketler için HGS nasıl alınır?
  9. Benzin istasyonundan HGS alınır mı?
  10. Geçici HGS nasıl alınır?
  11. HGS almak için ruhsat sahibi şart mı?
  12. HGS kart tipi etiket nasıl kullanılacak?
  13. Iş Bankası HGS kaç para?
  14. HGS para yükleme nasıl yapılır?

HGS yi hangi banka ücretsiz veriyor?

HGS'yi hangi banka ücretsiz veriyor diye merak ediyorsanız şimdilik sadece Garanti ve İş bankasının bunu sağladığınız söyleyebiliriz. Garanti bankasından ücretsiz HGS almak için hesabınız olması yeterlidir. İnternet bankacılığı konusunda gelişmiş banka olan Garanti internet üzerinden de başvuru imkânı sunmaktadır.

HGS internetten alınır mı?

Hızlı Geçiş Sistemi sayesinde otoyol ve köprülerden rahat ve hızlı geçiş yapabilirsiniz. HGS etiketinizi Akbank İnternet'ten veya dilediğiniz Akbank Şubesi'nden alabilirsiniz. Şubemize başvurarak, etiketinizi hemen teslim alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Shell'de HGS satılıyor mu?

Shell'den HGS almanın Avantajları: Önden bakiye yüklemeye gerek kalmadan, mevcut Shell'de tanımlı ödeme hesabından, HGS geçişlerini sonradan ödeyerek, nakit kullanımını daha verimli yönetilebilir. ... Tüm HGS geçişleri, Shell Taşıt Tanıma Sistemi internet sitesi üzerinden kolaylıkla takip edilebilir.

HGS hangi benzinlikten alınır?

HGS ANLAŞMALI PETROL İSTASYONLARI
  • PETROL OFİSİ
  • SHELL.
  • BP.
  • OPET.
  • TPPD.
  • TOTAL Yetkili İstasyonları

HGS bandrol ücreti ne kadar?

PTT işyerleri aracılığı ile alınmış HGS ürünleri arasında bakiye aktarımı yapılmaktadır. PTT işyerleri tarafından satılan HGS ürünlerinden yapışkan tipi etiket bedeli 12,5 TL, kart tipi etiket bedeli ise 25 TL'dir.

HGS etiketi yapıştırmak zorunlu mu?

Geçiş ücreti, gişelerde yer alan kameralarla belirlenen aracınızın plakasına bağlı HGS hesabından aynı gün içerisinde cezasız olarak tahsil edilecektir. Buradan etiket yapıştırmaya gerek olmadığı sonucu çıkarılabilmektedir.

HGS en hızlı nasıl alınır?

HGS NEREDEN ALINIR? HGS'yi isteyen PTT şubelerinden isteyen anlaşmalı bankalar ve petrol ofislerinden alabilirler. PTT'de HGS ilk alım ücreti 5 TL olarak belirlenmiştir.

Şirketler için HGS nasıl alınır?

HGS ÜRÜNÜ ALMAK İÇİN İSTENEN EVRAKLAR NELERDİR? Bireysel başvurularda kimlik, ruhsat veya ruhsat fotokosiyle PTT merkez ve işyerlerine başvuru yapılabilir. Kurum üzerine alınacak ürün veya ürünler için Temsil Belgesi, araç ruhsatları veya ruhsat fotokopileri ile başvuru yapılabilir.

Benzin istasyonundan HGS alınır mı?

HGS almak için araç ruhsatı ve kimlik belgesi yeterlidir. PTT'den, anlaşmalı benzin istsasyonları ve bankalardan alınabilir.

Geçici HGS nasıl alınır?

HGS kartı PTT şubelerinden kara karayolları giriş çıkışlarındaki satış noktalarından ve anlaşmalı bankalardan temin edilebilir. HGS kartı alabilmek için yanınızda araç ruhsatı ve kimlik fotokopinizin olması gerekiyor. Aksi halde HGS etiketi alamayabilirsiniz. HGS etiketinizi 5 TL karşılığında temin edebilirsiniz.

HGS almak için ruhsat sahibi şart mı?

Bireysel başvuru yapan kişilerin HGS alımı sırasında araçlarına ait ruhsat ve kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterlidir. Herhangi bir kurum için alınacak HGS'ler için araca ait ruhsatın ve temsil belgesinin bulunması gerekir.

HGS kart tipi etiket nasıl kullanılacak?

HGS ETiKET Etiket sistemiyle çalışan HGS, tek bir şekilde kullanılabiliyor. Bu kartı aracın ön cam kısmına yapıştırdığınız zaman gişelerde otomatik okuma devreye girer. Yani bu etiketin elle okutulması gibi bir durum söz konusu değildir. Bu bakımdan satın alacağınız HGS Etiket'i ön camdan başka bir yere takamazsınız.

Iş Bankası HGS kaç para?

HGS Anlaşmalı Bankalar ve Etiket Ücretleri
BankaEtiket ÜcretiKart Ücreti
İş Bankası25 TL50 TL
Albaraka Türk26 TL-
Garanti BBVA40 TL80 TL
TEB20,12 TL17 TL
9 satır daha

HGS para yükleme nasıl yapılır?

Hangi ödeme yöntemleri ile HGS bakiyesi yükleyebilirim? PttAVM.com üzerinden kredi kartı veya havale/EFT yöntemi ile HGS etiketlerinize, online bakiye yükleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.