Covid rapor parası e devletten nasıl sorgulanır?

İçindekiler:

  1. Covid rapor parası e devletten nasıl sorgulanır?
  2. Rapor parası e devletten nasıl görebilirim?
  3. E-Devlet rapor parası Kaç Günde yatar?
  4. Rapor parası için nereyi aramamız gerekiyor?
  5. Istirahat raporu kaç gün içinde onaylanır?

Covid rapor parası e devletten nasıl sorgulanır?

E-devlet üzerinden yapabileceğiniz iş görmezlik rapor sorgulaması için takip etmeniz gereken adımlar şu şekildedir; – https://www.turkiye.gov.tr/4ab-isgoremezlik-odemesi-gorme linkine tıklayarak e-devlet'teki Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına gidin. – Sorgulama için sistemde kimlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir.

Rapor parası e devletten nasıl görebilirim?

Sosyal Güvenlik Kurumu işbirliği ile E Devlet Kapısı üzerinden de alacağınız rapor parası ile ilgili güncel bilgileri görüntüleyebilirsiniz. E Devlet'e giriş yaptıktan sonra "4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme" sekmesine tıklayarak sisteme kayıtlı işgöremezlik ödeme bilginizi görüntüleyebilirsiniz.

E-Devlet rapor parası Kaç Günde yatar?

Rapor parası için ilk olarak işveren SGK'ya bildirmesi gerekir. Bildirilmesinin ardından en geç 15 gün geçmesi ile birlikte çalışanların hesaplarına yatırılmaktadır. Çalışanların hesabına PTT üzerinden yatırılmaktadır.

Rapor parası için nereyi aramamız gerekiyor?

Alo 170 hattı ile rapor parası sorgulama yapılabilir. E-devlet sisteminden iş göremezlik parası sorgulaması yapabilmek mümkündür. PTT şubesine giderek iş göremezlik parası sorgulaması yapılabilmektedir. SGK'nın telefon numarasını arayarak veya kuruma giderek iş göremezlik parası sorgulanabilmektedir.

Istirahat raporu kaç gün içinde onaylanır?

12.05.2010 tarih ve 27579 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan “İstirahatli Olan Sigortalıların İşyerinde Çalışmadıklarına Dair Bildirimin İşverenlerce Sosyal Güvenlik Kurumuna Gönderilmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ“ ile raporlu sigortalının çalışmadığına dair bildirimin 10 güne kadar olan istirahatlerde, ...