Kurba bayram ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. Kurba bayram ne zaman bitiyor?
  2. Bayramın 1 günü restoranlar açık mı?
  3. Bayramın 1 günü Bim açık mı?
  4. Tam kapanma sonrası nereler açık?
  5. Onur Market bayramda açık mı?
  6. Tam kapanma Kasaplar açık mı?
  7. Tam kapanmada Mobilyacılar açık mı?

Kurba bayram ne zaman bitiyor?

Bayram 17 Temmuz'da başladı. 9 gün sürecek bayram tatilinde 26 Temmuz Pazartesi günü kamu çalışanları mesaiye başlayacaklar. KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN BİTİYOR? Diyanet İşleri Başkanlığı'nın dini günler listesine göre, Kurban Bayramı'nın son günü 23 Temmuz 2021 tarihine denk geliyor.

Bayramın 1 günü restoranlar açık mı?

BAYRAMDA YEMEK YERLERİ AÇIK MI? Bayramda yemek yerlerine gitmek sokağa çıkma yasağı kapsamında mümkün olmadığı için, kısıtlama süresince bayramda yemek yerleri, ekmek dağıtımı yapanlar ile lokanta, restoranlar ve tatlı satış yerlerinin evlere servis hizmeti devam edecek.

Bayramın 1 günü Bim açık mı?

BİM market Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü kapalı olacak. Bayramın üçüncü ve dördüncü günü BİM marketler yine aynı saatlerinde hizmet verecekler.

Tam kapanma sonrası nereler açık?

Tam kapanma süresince bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. ... Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek.

Onur Market bayramda açık mı?

Onur market şubeleri dini bayramların ilk günü kapalıdır. Fakat Ramazan ve Kurban Bayramlarının ilk günleri hariç diğer günler ve arefe günü hizmet vermeye devam etmektedir. ... Ayrıca 23 Nisan, 29 Ekim, 19 Mayıs gibi resmi tatil günlerinde Onur market açıktır.

Tam kapanma Kasaplar açık mı?

Tam kapanma sürecinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterdi. ... Aynı saatler arasında bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi, tatlıcılar ve çevrim içi sipariş firmaları evlere ve adrese servis şeklinde de satış yaptı.

Tam kapanmada Mobilyacılar açık mı?

Mobilya imalatçıları yasaktan muaf ? Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından tam kapanma uygulamasına geçileceğini duyurdu. Tam kapanma dönemi kapsamında istisna tutulan kuruluşlar hariç, tüm iş yerlerinin faaliyetlerine ara verilecek.