Telafide bende varım ne zaman?

İçindekiler:

  1. Telafide bende varım ne zaman?
  2. Telafi eğitimi ne zaman lise 2021?
  3. Telafi eğitimi devam ediyor mu?
  4. 2021 okullar ne zaman açılacak?
  5. Telafi dersi ne zaman biter?
  6. Telafi eğitim ne zaman bitti?
  7. Telafi eğitimi günde kaç saat olacak?

Telafide bende varım ne zaman?

"Telafide Ben de Varım" programı başlıyor Sorumluluk sınavlarının tamamlanmasının ardından 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım" programı 5 Temmuz-31 Ağustos'ta yapılacak.

Telafi eğitimi ne zaman lise 2021?

21 Haziran-2 Temmuz'da başvuru yapılabilecek telafi eğitimi programı, 5 Temmuz-31 Ağustos'ta düzenlenecek.

Telafi eğitimi devam ediyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların kapanacağı tarihi açıkladı. Okullar 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek ancak 5 Temmuz'dan itibaren “telafi” kapsamında 31 Ağustos'a kadar okullar açık olacak. ... Karnesini alan öğrenciler isteğe bağlı olarak okullarında telafi eğitimi alabilecek.

2021 okullar ne zaman açılacak?

MEB tarafından yayınlanan 2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı takvimine göre okullar 6 Eylül 2021 tarihinde açılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim sezonu ve okulların durumuna ilişkin videolu açıklamalarda bulundu.

Telafi dersi ne zaman biter?

İşte Yaz boyunca geçerli olacak telafi eğitimine dair merak edilenler... TELAFİ EĞİTİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? Bakan Selçuk, açıklamasını madde madde sürdürdü: "Bir buçuk yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan “Telafide Ben de Varım”, 5 Temmuz'da başlayıp 31 Ağustos'a kadar sürecek.

Telafi eğitim ne zaman bitti?

Telafi eğitimleri isteğe bağlı yapılacak 2020-2021 eğitim-öğretim yılı karneleri okullarda 18 Haziran'da dağıtılacak. İsteyen öğrencilere telafi programı için okullar 2 Temmuz'a kadar açık olacak.

Telafi eğitimi günde kaç saat olacak?

31 Ağustos Pazartesi günü başlayacak olan telafi eğitimlerimiz uzaktan eğitim yoluyla sürdürülecektir. Günlük 4 ders saati üzerinden yaptığımız telafi eğitimlerimiz hafta içi 5 gün olacaktır.