2021 Yılı Sözleşmeli er başvuru ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 Yılı Sözleşmeli er başvuru ne zaman?
  2. 2021 sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır?
  3. Jandarma sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır?
  4. Sözleşmeli er olmak için ne yapmalıyım?
  5. Jandarma Uzman Erbaş Alımı 2021 Başvuru nasıl yapılır?
  6. Jandarma uzman KPSS istiyor mu?
  7. Jandarma Uzman Çavuş Başvuru nereden yapılır?

2021 Yılı Sözleşmeli er başvuru ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini faaliyeti; a. 08 Şubat-22 Mart 2021 tarihleri arasında Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA yerleşkesinde, b. 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA yerleşkesinde icra edilecektir.

2021 sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır?

Sözleşmeli er temini kapsamında başvurular sadece her temin döneminde https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ (internet) adresinde yayımlanan çevrimiçi (online) başvuru formu doldurularak yapılmaktadır. Bunun dışında (posta veya belgegeçer yoluyla CV, dilekçe vb.) başvurular kabul edilmemektedir.

Jandarma sözleşmeli er başvurusu nasıl yapılır?

SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Başvuruda bulunacak vatandaşlar, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresine giderek, ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından başvurularını yapabilecek.

Sözleşmeli er olmak için ne yapmalıyım?

Kişiler sözleşmeli er olabilmek için, belirlenen tüm şartları karşılaması gerekiyor. Sözleşmeli er olacak bireylerin mutlaka Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmalıdır. En az ilköğretim mezunu olan herkes, sözleşmeli er olabilir. Askeri öğrencilikle alakası olan bireyler, sözleşmeli er olarak hizmet verebilir.

Jandarma Uzman Erbaş Alımı 2021 Başvuru nasıl yapılır?

Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01-10 Ekim 2021 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Jandarma uzman KPSS istiyor mu?

Askerlik şartı aranmayacak Adayların 2019-2020 yıllarından herhangi birine ait KPSS puanlarının 50 ve üzeri olması isteniyor. İlköğretim mezunu adaylarda ise KPSS puanı aranmayacak, başvuru kılavuzunda belirtilen esaslara göre sınavlara çağrılacaklar.

Jandarma Uzman Çavuş Başvuru nereden yapılır?

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01- (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.