PTT öğlen kaça kadar açık?

İçindekiler:

  1. PTT öğlen kaça kadar açık?
  2. Pttler Cumartesi kaça kadar açık?
  3. PTT Kargo hangi günler açık?
  4. PTT Kargo cumartesi günü açık mı?
  5. PTT Kargo Dağıtım pazar günü çalışıyor mu?
  6. PTT Cumartesi Pazar dağıtım yapıyor mu?

PTT öğlen kaça kadar açık?

PTT şubeleri, 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından girilen kademeli normalleşme döneminde 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. 12.30'da öğle arası veren PTT, 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır.

Pttler Cumartesi kaça kadar açık?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. PTT şubeleri Pazar günleri kapalıdır. Ancak çalışma saatleri Koronavirüs vaka artışı ve vaka düşüşü ile illere göre değişebilir.

PTT Kargo hangi günler açık?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

PTT Kargo cumartesi günü açık mı?

Kapanış saati olan 17.30'a kadar hizmet vermeye devam eder. PTT KARGO CUMARTESİ, HAFTA SONU DAĞITIM YAPIYOR MU? PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz.

PTT Kargo Dağıtım pazar günü çalışıyor mu?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Cumartesi Pazar dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.