2 yıllık tıbbi Sekreterlik ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. 2 yıllık tıbbi Sekreterlik ne iş yapar?
  2. Tıbbi dökümasyon ve Sekreterlik nedir maaşı?
  3. Tıbbi sekreterlik nedir maaşı?
  4. Tıbbi sekreterlik kaç kişi atandı?

2 yıllık tıbbi Sekreterlik ne iş yapar?

Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik özel ve kamu, kurum ve kuruluşlarında; hastanın randevu hizmetlerini düzenleme, kabul işlemlerini yapma, hastayı kurumun işleyişi ve tıbbi hizmetler konusunda bilgilendirme, hastaya ait kayıtları tutma, idari ve tıbbi ünitelerdeki haberleşme ve yazışma hizmetlerini yürütme, hasta ...

Tıbbi dökümasyon ve Sekreterlik nedir maaşı?

Henüz işe girmiş tıbbi sekreterler 4100 TL ila 4300 TL arasında maaş almaktadır. 5 yıl boyunca görev yapan tıbbi sekreter, 5.150 TL ila 4.350 TL arasında aylık alacaktır. ... 30 yıl boyunca görev yapan kadrolu tıbbi sekreterler, 4800 TL ila 5000 bin TL arasında maaş almaktadır.

Tıbbi sekreterlik nedir maaşı?

Kamuda çalışan sağlık teknikerlerinin maaşları aşağıdaki gibidir. Tablodan da görüleceği üzere yeni başlayan tıbbi sekreter 2021 maaşı 4600-4800 TL dolaylarında olacaktır.

Tıbbi sekreterlik kaç kişi atandı?

Bu veriler ile kamuda 2020 yılı için toplam 1466 kadro ile en çok ataması yapılan bölümler arasında Tıbbi sekreterlik yer almaktadır. Tıbbi sekreterlik mesleğinin istihdam alanın sadece hastaneler olduğu düşülmesine rağmen; ilaç şirketlerinde, özel laboratuvarlarda ve özel kliniklerde de iş imkânı bulmaktadırlar.