Ator ilacı ne içindir?

İçindekiler:

  1. Ator ilacı ne içindir?
  2. Arlec ilaç ne işe yarar?
  3. Belocun yan etkileri nelerdir?
  4. Arlec hangi hastalıkta kullanılır?
  5. Alvastin ne işe yarar?
  6. Kolesterol ilacı saat kaçta alınmalı?
  7. Forziga aç mı tok mu?
  8. Forziga nasıl etki eder?

Ator ilacı ne içindir?

Kolesterol ve trigliserid olarak bilinen yağ kökenli maddelerin düşürülmesinde kullanılır. Normal büyüme süreci için gerekli olan kolesterol doğal olarak oluşan bir maddedir. Ancak kandaki kolesterol çok arttığında, kan damarlarının duvarlarında depolanarak damarların daralmasına ve sonuçta tıkanmasına yol açabilir.

Arlec ilaç ne işe yarar?

Yüksek kan basıncı: Normal başlangıç dozu, iki gün boyunca günde bir defa 12.5 mg'dır. İki gün sonra, doz, genellikle günde bir defa 25 mg'dır. Eğer kan basıncınız kontrol altına alınmamışsa, doktorunuz dozu haftalara yayılacak şekilde yavaş yavaş 50 mg'ye kadar yükseltebilir.

Belocun yan etkileri nelerdir?

Kullanmanız gerekenden daha fazla BELOC® ZOK kullandıysanız : Aldığınız doz yüksek ise, aşağıdaki belirtiler ile karşılaşabilirsiniz: Kalp atımında düzensizlik veya düşüş, nefes darlığı, ayaklarda şişme, göğüste kalp atımının hissedilmesi, baş dönmesi, yorgunluk, göğüs ağrısı, deride soğuma, düşük nabız, zihinsel ...

Arlec hangi hastalıkta kullanılır?

Kalp yetmezliği için kullanıldığında, ARLEC® ile tedavinin uzman doktor tarafından başlatılması gereklidir. Tabletleri, yemek ile birlikte almalısınız. Normal başlangıç, iki hafta boyunca günde iki defa 3.125 mg'dır.

Alvastin ne işe yarar?

AŞ tarafından piyasaya sunulan Alvastin'in prospektüs bilgisinde endikasyon olarak diyete ilave olarak, primer hiperkolesterolemili ve miksdislipidemili hastalarda; total kolesterol, LDL-kolesterol, apolipoprotein B ve trigliseridin düşürülmesinde ve HDL'nin yükseltilmesinde, diyete ilave olarak, serum trigliserid ...

Kolesterol ilacı saat kaçta alınmalı?

Doktorunuz ZOCOR'u size safra asidi salgılatıcısı (Sekestranı) denilen (kolesterol düşürücü) bir ilaçla birlikte reçete etmişse ZOCOR'u ya bu ilaçtan en az 2 saat önce ya da en az 4 saat sonra kullanmalısınız. Ağızdan alınmalıdır. ZOCOR'u akşamları alınız. Aç karnına veya yiyeceklerle birlikte alabilirsiniz.

Forziga aç mı tok mu?

FORZİGA'yı yiyeceklerle birlikte ya da tek başına alabilirsiniz. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Forziga nasıl etki eder?

FORZİGA, kanınızdaki fazla şekeri idrarınız yoluyla uzaklaştırarak etki gösterir. Ayrıca kalp hastalığının önlenmesine yardımcı olabilir. Page 2 2/8 • FORZİGA eğer Tip 2 diyabetiniz diyet ve egzersiz ile kontrol altına alınamıyor ise kullanılır.