Imar barışı ne zamana kadar Uzatildi?

İçindekiler:

  1. Imar barışı ne zamana kadar Uzatildi?
  2. Imar barışı başvuruları devam ediyor mu?
  3. 2020 de imar barışı çıkacak mı?
  4. Yapı kayıt belgesi almak için son gün ne zaman?
  5. Yapı kayıt belgesini nereden alabilirim?
  6. Yapı kayıt belgesi ile tapu alınabilir mi?

Imar barışı ne zamana kadar Uzatildi?

30 Haziran'da sona ermesi planlanan İmar Barışı 31 Aralık tarihine kadar uzatıldı.

Imar barışı başvuruları devam ediyor mu?

SON DAKİKA HABERİ: 30 Haziran'da sona eren 'İmar Barışı'nda ödeme tarihi Aralık ayı sonuna kadar uzatıldı. Ödemeler için taksit hakkı getirilirken, başvuruların 15 Haziran 2019 tarihine kadar yapılmış olması gerekecek.

2020 de imar barışı çıkacak mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şubat 2020'de yaptığı açıklamada "Gelinen tarih itibarıyla yaklaşık 30 bin yapı kayıt belgesi aykırılık nedeniyle iptal edilmiştir ve bu yapılara ilişkin de hukuki süreç başlatılmıştır. Yeni bir imar barışı süreci şu an için söz konusu değil" demişti.

Yapı kayıt belgesi almak için son gün ne zaman?

İmar Barışı kapsamında yapı kayıt belgesi başvuruları için sürenin uzatılmasına karar verildi. Son başvuru tarihi 19, ödeme tarihi ise 19 olarak belirlenmiştir.

Yapı kayıt belgesini nereden alabilirim?

(3) Müracaatın e-Devlet üzerinden yapılması durumunda, Yapı Kayıt Belgesi formunun eksiksiz olarak doldurulmasından ve Yapı Kayıt Belgesi bedelinin yatırılmasından sonra, Yapı Kayıt Sistemi tarafından oluşturulan Yapı Kayıt Belgesi talepte bulunan yapı sahibince e-Devlet üzerinden alınır.

Yapı kayıt belgesi ile tapu alınabilir mi?

Buranın tapusu alınabilir mi ? Bağımsız bölüme ait yapı kayıt belgesi, yapı için mimar tarafından düzenlenmiş proje, tüm kat maliklerinin imzaladığı yönetim planı ve tüm kat maliklerinin muvafakati ile doğrudan tapu müdürlüğüne müracaat edilerek söz konusu bağımsız bölümün tapusu alınabilir.