Nisa ile barış Ayrıldılar mı?

İçindekiler:

  1. Nisa ile barış Ayrıldılar mı?
  2. Nisayla barış neden ayrıldı?
  3. Barış Murat Yağcı Nisa hakkında ne dedi?
  4. Barış'ın babası kim?
  5. Barış Murat Yağcı'nın babası kimdir?
  6. Barış Murat Yağcı annesi babası kim?
  7. Barış'ın babası üvey mi?
  8. Barış Nisa aşkı nasıl başladı?

Nisa ile barış Ayrıldılar mı?

Nisa Bölükbaşı Instagram bir açıklama yaparak "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" dedi.

Nisayla barış neden ayrıldı?

Survivor 2020 yarışmasıyla yıldızları parlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı, yarışma sonrası sürpriz bir aşka yelken açmışlardı. Sosyal medyada ilişkileriyle ön planda olan gözde çift ayrılık kararı aldı. Nisa'nın sevgilisinin kendi hayatını anlattığı kitapta yazanlardan dolayı ilişkiyi bitirdiği ortaya çıktı.

Barış Murat Yağcı Nisa hakkında ne dedi?

Yağcı, bazı kişilerin Nisa Bölükbaşı ayrılmalarını beklediğini belirterek, "Bu öyle kolay olmaz. Bizim ayrılmamızı rüyalarında bile zor görürler" dedi. Eski sevgilisinin dövmesini sildireceği haberleri hatırlatılan 30 yaşındaki oyuncu, bu konuda sevgilisi Nisa ile aralarında kriz çıkmadığını söyledi.

Barış'ın babası kim?

Güven Yağcı Barış Murat Yağcı/Babalar

Barış Murat Yağcı'nın babası kimdir?

Güven Yağcı Barış Murat Yağcı/Babalar

Barış Murat Yağcı annesi babası kim?

Güven Yağcı Arzu Ernak Barış Murat Yağcı/Ebeveynleri

Barış'ın babası üvey mi?

Anne ve babası küçük yaşlarda ayrılan Barış Murat Yağcı, 1990 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Annesi Arzu Ernak'ın ikinci eşi Erhan Ernak, Basketbol antrenörlüğü yapıyor. Yağcı, üvey babasının yönlendirmesiyle basketbola başlamıştı.

Barış Nisa aşkı nasıl başladı?

survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'de mücadele eden 29 yaşındaki Barış Murat Yağcı ile 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı, temmuz ayında final yapan yarışma sonrası sevgili oldu. Aylarca inkar ettikleri ilişkileri sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ile ortaya çıkan ikili, aşk yaşadıklarını açıklamak zorunda kaldılar.