Azgın teke otu tozu ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Azgın teke otu tozu ne işe yarar?
  2. Kişmir otu nerede bulunur?
  3. Kişniş otu nerede bulunur?
  4. Kişniş nasıl kullanılır?
  5. Kişniş nelere kullanılır?
  6. Toz Epimedium nasıl kullanılır?
  7. Epimedium Otu Nasıl Kullanılır?

Azgın teke otu tozu ne işe yarar?

Azgın teke otu diğer bir ismi ile keşişkülahı özellikle ilaç sanayisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Cinsel isteksizlik ve iktidarsızlık gibi ciddi problemlere çare üretebilmek için, azgın teke otunun içerisindeki afrodizyak etkisi kullanılır.

Kişmir otu nerede bulunur?

Türkiye'de yabani bitki ya da kültür bitkisi olarak yetişir. Özellikle Konya, Burdur, Isparta yörelerinde bulunur.

Kişniş otu nerede bulunur?

Konyalılar, Burdurlular ve Ispartalılar aş otuna aşinadır, zira bu bitki en çok ülkemizin Konya, Isparta ve Burdur illerinde yetiştirilir. Yeşillik alanlardan toplanabilecek olan kişniş baharatı, yıl boyunca olgunlaştıkça hasat edilir. Bereketlidir.

Kişniş nasıl kullanılır?

Kişnişin yemeği yapılabilir. Tohumları haşlandıktan sonra yoğurtlanarak tüketilebilir ve kişniş yaprakları et yemeklerine aroma verici olarak katılabilir. Soslara, makarnalara ve yoğurtlu çorbalara da kullanılan taze kişniş, ayrıca kişniş salatası olarak da tüketilebilir.

Kişniş nelere kullanılır?

Soslara, makarnalara ve yoğurtlu çorbalara da kullanılan taze kişniş, ayrıca kişniş salatası olarak da tüketilebilir. Turşularda, hamur işlerinde, körili soslarda ve tavuk yemeklerinde de kişniş bolca tercih edilir. Hamburger ve hatta sakatat yemeklerine de oldukça yakışır.

Toz Epimedium nasıl kullanılır?

Sepe Natural Epimedium Toz Ekstresini 2 kg bal ile ve isteğe bağlı olmak üzere diğer bitki ve bitki özleri de ilave edip iyice karıştırmak sureti ile kullanabilirsiniz. Tercihen günde 1 defa 1 tatlı kaşığı miktarında kullanılması tavsiye edilir. Hazırlayacağınız bu karışım yaklaşık 90 günlük kür şeklinde oluşmuş olur.

Epimedium Otu Nasıl Kullanılır?

Azgın teke otu en yaygın olarak çay şeklinde tüketilmektedir. Yalnızca cinsel performans için değil pek çok açıdan iyi geldiği bilinmektedir. Bunun için derin bir cezveye bir su bardağı su alınıp kaynatılır. Kaynayan suyun içine bir tutam azgın teke otu ilave edilir.