Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

İçindekiler:

  1. Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı?
  2. Hafta sonu kısıtlamaları kalktı mı?
  3. Cumartesi ve Pazar sokaga cikma yasagi var mi?
  4. Cumartesi saat kaçta yasak başlıyor?
  5. Bu hafta Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?
  6. Pazar günü sokağa çıkma yasağı kaça kadar?
  7. YKS günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Pazartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Hafta sonu kısıtlamaları kalktı mı?

Sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlamaları kaldırıldı ? İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, bugün itibarıyla hafta içi gece boyunca ve pazar günleri tüm gün uygulanan sokağa çıkma yasakları kalktı.

Cumartesi ve Pazar sokaga cikma yasagi var mi?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Cumartesi saat kaçta yasak başlıyor?

Uzun süredir uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı için değişikliğe gidildi. Kademeli normalleşme adımları ile Cumartesi günü için yasak kaldırıldı. Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek.

Bu hafta Cumartesi sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Pazar günü sokağa çıkma yasağı kaça kadar?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00 - 05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

YKS günü sokağa çıkma yasağı var mı?

YKS'ye girecek adaylar ve refakatçileri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.