WhatsApp Plus Nedir 2020?

İçindekiler:

  1. WhatsApp Plus Nedir 2020?
  2. Whatsapp GB güvenli mi?
  3. WhatsApp Plus özellikleri nedir?
  4. WhatsApp+ ne işe yarar?
  5. WhatsApp Plus özelliği nedir?
  6. Pembe WhatsApp nedir?
  7. GB WhatsApp APK nedir?
  8. WhatsApp nedir ne işe yarar nasıl kullanılır?
  9. Kırmızı WhatsApp nedir?
  10. WhatsApp Plus uygulaması ne işe yarar?
  11. WhatsApp Plus Heymods nedir?
  12. GB WhatsApp telefona zarar verir mi?
  13. GB WhatsApp virüslü mü?

WhatsApp Plus Nedir 2020?

WhatsApp Plus APK 2020 Son Sürüm: Whatsapp Android uygulamalarına çeşitli ek özellikler ekleyen bir uygulamadır. WhatsApp Plus APK, Android telefonlar üzerinde kullanılan ve WhatsApp uygulamamasına ek özellikler ekleyen bir yardımcı programdır.

Whatsapp GB güvenli mi?

Gb Whatsapp, orijinal Whatsapp'ın yasakladığı bir sürümdür. Kullananlara yüksek oranda gizlilik sunar, fakat yasaklı bir uygulama olmasından kaynaklı Whatsapp tarafından 1 gün veya 1 hafta süreyle cezalandırılabilir. Gb Whatsapp uygulamasıyla çevrimiçi olduğunuzu sizden başkası bilmeyecek!

WhatsApp Plus özellikleri nedir?

WhatsApp Messenger'ın klasik sürümünden farklı olarak kullanıcıların en çok istediği özellikleri sunan WhatsApp Plus üçüncü taraf bir uygulamadır. Kullanıcılara tema özelleştirme, gizlilik gibi imkânlar sunarken, WhatsApp Messenger'ın orijinal sürümünün belirli kısıtlamalarını da ortadan kaldırıyor.

WhatsApp+ ne işe yarar?

WhatsApp Plus, Whatsapp Android uygulamalarına çeşitli ek özellikler ekleyen bir uygulamadır. WhatsApp Plus, Android telefonlar üzerinde kullanılan ve WhatsApp uygulamamasına ek özellikler ekleyen bir yardımcı program.

WhatsApp Plus özelliği nedir?

WhatsApp Messenger'ın klasik sürümünden farklı olarak kullanıcıların en çok istediği özellikleri sunan WhatsApp Plus üçüncü taraf bir uygulamadır. Kullanıcılara tema özelleştirme, gizlilik gibi imkânlar sunarken, WhatsApp Messenger'ın orijinal sürümünün belirli kısıtlamalarını da ortadan kaldırıyor.

Pembe WhatsApp nedir?

'WhatsApp in Pink' adıyla yayınlanan uygulama, kullanıcıların telefonlarındaki tüm kişisel bilgileri ve fotoğrafları ele geçirerek kötü niyetli kişilere ulaştırıyor.

GB WhatsApp APK nedir?

GBWhatsapp (APK) İndir: WhatsApp'ın sunmadığı ek özellikleri kullanın. GBWhatsapp (APK), SMS'in yerini alan iletişim uygulaması WhatsApp'ın sunmadığı özellikleri sunan ücretsiz bir uygulama. Android tarafında resmi WhatsApp uygulamasına ek özellikler kazandıran üçüncü parti onlarca uygulama var. ...

WhatsApp nedir ne işe yarar nasıl kullanılır?

WhatsApp uygulaması akıllı telefonlar için geliştirilen, platformlar arası çalışma özelliğine sahip bir anlık mesajlaşma ve arama veya haberleşme uygulaması olarak adlandırılmaktadır. WhatsApp ile sevdiğiniz kişilerlegörüntülü ve sesli bir şekilde iletişim kurabilmektesiniz.

Kırmızı WhatsApp nedir?

WhatsApp beta sürümünde deneme aşamasında olan bu özellik, sohbette gönderilen linkleri analiz ederek sahte yada zararlı sitelere yönlendirme olup olmadığını kontrol ediyor. Eğer link şüpheliyse link kırmızıya dönüyor, kullanıcı yine de linke tıklarsa link açılmadan önce kullanıcıya bir uyarı mesajı gösateriliyor.

WhatsApp Plus uygulaması ne işe yarar?

Resmi olmayan üçüncü parti bir WhatsApp istemcisi olan WhatsApp Plus, gizlilik düzenlemelerinden arayüz özelleştirmeye kadar pek çok özelleştirmeye ve kişiselleştirmeye olanak sunuyor. Diğer tüm ayrıntıların, yani asıl kullanımın, normal WhatsApp Messenger uygulaması ile birebir aynı olduğunu hatırlatalım.

WhatsApp Plus Heymods nedir?

WhatsApp Plus bir MOD'dur, yani yetkisiz geliştiriciler tarafından orijinal WhatsApp'ın değiştirilmiş bir sürümüdür. WhatsApp GB'nin ardından türünün en ünlü ikinci uygulamasıdır . Ancak sunduğumuz bu sürüm, rakibi Heymod'lar ile aynı ekip tarafından geliştirilmiştir .

GB WhatsApp telefona zarar verir mi?

GBWhatsApp resmi bir WhatsApp uygulaması değil. Bu yüzden Google Play Store'da bulunmasa da, akıllı cihazınıza zarar verecek bir uygulama olmadığından kullanmanızda bir sakınca görmüyoruz.

GB WhatsApp virüslü mü?

Raporlara göre WhatsApp Plus, Android telefonlarda etkisini gösteren Android/PUP.Riskware.Wtaspin.GB kodlu bir virüse sahip. Bu virüs sayesinde WhatsApp Plus, fotoğraflardan tutun rehbere kadar telefondaki her kişisel bilgiyi üçüncül kişilere aktarıyor.