Boğa burcu kadını iyi midir?

İçindekiler:

  1. Boğa burcu kadını iyi midir?
  2. Boğa burcu kadını erkekten ne bekler?
  3. Boğa burcu kadını hangi burç erkeğiyle evlenmeli?
  4. Boğa burcu kadını çapkın mıdır?
  5. Boğa burçları hangi burçlarla evlenmeli?
  6. Boğa burcu çapkın mı?
  7. Boğa burcu duygularını nasıl belli eder?
  8. Boğa burcu hangi burçlarla anlaşamaz?
  9. Boğa erkekleri çapkın mı?

Boğa burcu kadını iyi midir?

Boğa burcu kadını; gelenekselcidir ve yenilikten, maceradan hoşlanmayan bir yapıya sahiptir. Bu bakımdan sadakat onlar için çok önemlidir. ... Hayatındaki herkese sıkı sıkıya bağlı olan boğa burcu kadını, sevdikleri için her şeyin en iyisini yapmaya çalışır.

Boğa burcu kadını erkekten ne bekler?

Boğa burcu kadını, herkesin sevgilisi; bulunduğu ortamın en popüleri olan erkeklerden kesinlikle hoşlanmaz. Onun ideal erkeğinin her zaman bir ağırlığı olmalıdır. ... Boğa burcu kadını, her zaman saygın biri olmak ister. Aynı şekilde karşısına çıkacak erkeğin de böyle olmasını bekler.

Boğa burcu kadını hangi burç erkeğiyle evlenmeli?

Boğa burcu kadını fazla duygusal olmasa da, duygusal erkeklere karşı bir zaafı vardır bu sebeple en ideal erkekler balık, akrep ve yengeç erkekleridir. Boğa kadını romantik sürprizleri sever ve romantiklik konusunda oldukça iyi olan yengeç erkekleri ideal bir eş olabilir.

Boğa burcu kadını çapkın mıdır?

Güzele merakı onu zaman zaman gizli bir çapkın da yapabilir. Dengeli ve kontrollü davranır. Kolay sinirlenmez ama sinirlendiğinde, öfkesinden uzak durmak gerekir. Yalan söylemekten hoşlanmaz ama mutlaka sırları vardır.

Boğa burçları hangi burçlarla evlenmeli?

Boğa-Başak: Cinsel uyum sağlanırsa beraberlik ve evlilik yürüyebilir. Boğa-Terazi: Doyumlu bir cinsellik ve kalıcı bir beraberlik olasılığı çok yüksektir. Boğa-Akrep: Derin bir aşk yaşanabilir. Evlilikte ise hoşgörü ile sağlamlık gelebilir.

Boğa burcu çapkın mı?

Boğa burcu erkeği şık ve cömerttir, sadık dost, şefkatli bir baba ve mükemmel bir aile reisi olur. Güzele merakı onu zaman zaman gizli bir çapkın da yapabilir. Dengeli ve kontrollü davranır.

Boğa burcu duygularını nasıl belli eder?

Boğa Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder? Boğa burcu erkeğinin hoşlandığını öğrenmek için gözlerine bile bakmak yeterlidir. Heyecanı doruklara çıkar. Her zaman size karşı ilgili davranır.

Boğa burcu hangi burçlarla anlaşamaz?

Boğa burcunun anlaşamadığı burçlar arasında yengeç ve terazi burçları gelir.

Boğa erkekleri çapkın mı?

Boğa burcu erkeği şık ve cömerttir, sadık dost, şefkatli bir baba ve mükemmel bir aile reisi olur. Güzele merakı onu zaman zaman gizli bir çapkın da yapabilir. Dengeli ve kontrollü davranır.