Magnum Çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. Magnum Çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?
  2. Magnum çıkan şifre kaça gönderiliyor?
  3. Magnum çubuklarını saklamak gerekiyor mu?
  4. Magnum bu sene hangi arabayı Veriyor 2021?
  5. Magnum mesaj nasıl gönderilir?
  6. Magnum Çekiliş 2021 nasıl katılırım?
  7. Magnum 2021 ne veriyor?
  8. Magnum şifre nasıl yollanır?
  9. Magnum hangi ülkeye ait?

Magnum Çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?

No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 16.10.2021 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki'nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.

Magnum çıkan şifre kaça gönderiliyor?

Magnum Şifreleri için SMS numarası – Şifreleri hangi numaraya göndermeliyim? Magnum Çekilişine SMS ile katılım için 2992 kampanya hattına Magnum çubuklarındaki şifreyi ad, soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden gönderebilirler.

Magnum çubuklarını saklamak gerekiyor mu?

14. Kampanyaya gönderdiğim şifreli çubuğu saklamam gerekiyor mu? Kampanyada hediyeyi kazanmanız halinde şifreli ürün çubuğunun ibraz edilmesi isteneceğinden talihliler açıklanana kadar şifreli çubuğu okunabilir şekilde saklamanız gerekmektedir.

Magnum bu sene hangi arabayı Veriyor 2021?

Magnum Porsche çekiliş tarihi ve sonuçları başvuru yapanlar tarafından sorgulanıyor. 1 Nisan'da başlayan Magnum Porsche çekiliş kampanyası, 30 Eylül 2021 bugün sona erecek. Magnum çubuklarından çıkan şifre ile çekilişe katılanlardan 2 talihliye bu sene de Porsche marka araba hediye edilecek.

Magnum mesaj nasıl gönderilir?

Kampanyaya katılmak için Magnum ürünlerinin çubuklarının üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres gibi bilgiler belirtilerek SMS ile 2992 'ye yollamanız gerekmektedir.

Magnum Çekiliş 2021 nasıl katılırım?

Kampanya tarihleri katılım şifresini, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm operatörlerden 2992 kısa mesaj servis numarasına kısa mesaj ile gönderenler veya www.magnum.com.tr (ücretsiz) web sitesindeki, IOS veya Android işletim sistemli akıllı cep tefonlarına ...

Magnum 2021 ne veriyor?

Magnum ve Porsche markanın işbirliği yaptığı çekilişe bu yıl La Casa De Papel de eklendi. Magnum, 2 Porsche veriyor. Magnum Porsche kampanyası, 1 Nisan 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenleniyor.

Magnum şifre nasıl yollanır?

Kampanyaya katılmak için Magnum ürünlerinin çubuklarının üzerinde bulunan katılım şifresini, ad, soyad ve adres gibi bilgiler belirtilerek SMS ile 2992 'ye yollamanız gerekmektedir.

Magnum hangi ülkeye ait?

Magnum, İngiltere/Hollanda şirketi Unilever'in bir parçası olan ve birçok ülkede farklı isimlerle faaliyet gösteren dondurma markası Algida'nın bir ürünüdür.