Ameliyatsız göğüs dikleştirmek mümkün mü?

İçindekiler:

  1. Ameliyatsız göğüs dikleştirmek mümkün mü?
  2. Pişiğe vazelin iyi gelir mi?
  3. Yüze vazelin sürülürse ne olur?
  4. Göz çevresine vazelin sürülür mü?
  5. Göğüs büyütmek için çörek otu yağı nasıl kullanılır?

Ameliyatsız göğüs dikleştirmek mümkün mü?

Göğüs sarkmasına ameliyatsız çözüm maalesef yoktur. Sarkan göğsü dolgun, hacimli, dik ve simetrik bir pozisyona kavuşturmak için günümüzde uygulanan tedavi yöntemi göğüs dikleştirme ameliyatıdır.

Pişiğe vazelin iyi gelir mi?

Bebek bakımı ile ilgili yaşanan en büyük sorun pişik ve kızarıklıklardır. Vazelin bu sorunun ortadan kaldırılmasına da yardımcı oluyor. Pişik ile kızarıklık sorunu olmaması için düzenli olarak bebek bakımında vazelin kullanılabilir.

Yüze vazelin sürülürse ne olur?

- Ciltteki nemi hapseder ve yumuşak bir cilt oluşturur. - Vücudun farklı bölgelerinde küçük kesikler ve sıyrıkları iyileştirir. - Çatlamış olan dudakları iyileştirir ve korur.

Göz çevresine vazelin sürülür mü?

Havaların ısınması ile meydan gelen pişik gibi cilt tahrişleri vazelin ile sağlıklı bir şekilde giderilebilir. Besleyici ve nemlendirici krem olma özelliğiyle vazelin göz çevresi bakımında da faydalıdır. Özellikle kaz ayakları ve göz çevresi kırışıklıklarının giderilmesini sağlar.

Göğüs büyütmek için çörek otu yağı nasıl kullanılır?

Bir başka yöntem ise rezene çayı demleyerek hazırlamak. Bu çaydan 1 fincan alarak soğutun ve içine 5-10 damla çörek oku yağı dökün, iyice karıştırın. Bu losyona ellerinizi batırıp göğüslerinize masaj yapın… Her akşam bu masajı yapabilirsiniz.