Biruni Üniversitesi Nerede Nasıl Gidilir?

İçindekiler:

  1. Biruni Üniversitesi Nerede Nasıl Gidilir?
  2. Biruni Üniversitesi hangi mahallede?
  3. Prof Dr Adnan Yüksel Kimdir?
  4. Bem Biruni nasıl girilir?
  5. Istanbul Zeytinburnu hangi yakada?
  6. Zeytinburnu hangi ilçeye yakın?
  7. Zeytinburnu nasıl bir yer?
  8. Istanbul Zeytinburnu nereye bağlı?
  9. Zeytinburnu il mi ilçe mi?
  10. Zeytinburnu Kucukcekmece kac dk?
  11. Zeytinburnu Çocuğu demek ne demek?
  12. Zeytinburnu ya nasıl gidilir?
  13. Zeytinburnu Eyüp Sultan nasıl gidilir?
  14. Zeytinburnu Metrodan Taksim nasıl gidilir?
  15. Zeytinburnu sahili nasıl gidilir?
  16. Zeytinburnu hangi otobüs gider?
  17. Zeytinburnu ile Taksim arası kaç km?
  18. 93T nerede?
  19. Zeytinburnu Taksim arası kaç dakika?
  20. Zeytinburnu Taksim Metro kaç dakika?
  21. Taksim Mecidiyeköy Metro kaç dakika?
  22. Taksim Yenikapı Metro kaç dakika?
  23. Başakşehir Taksim Metro kaç dakika?
  24. Maslak Taksim Metro kaç dakika?
  25. Sefaköy Taksim arası kaç dakika?

Biruni Üniversitesi Nerede Nasıl Gidilir?

Bağcılar, Güngören taraflarından geliyorsanız Kabataş-Bağcılar tramvay hattıyla Zeytinburnu istasyonunda ininiz. Buradaki otobüs duraklarından 93 veya 93M'ye binerek Biruni Üniversitesi durağında indiğinizde Biruni Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.

Biruni Üniversitesi hangi mahallede?

İstanbul ili, Zeytinburnu ilçe sınırında yer alan Biruni Üniversitesi, 2014 yıllında Dünya Eğitim Vakfı tarafından hizmette açılan bir vakıf üniversitesidir. Üniversite ismi bilim adamı Biruni'den almaktadır. Üniversite bünyesinde 6 Fakülte, 3 Enstitü ve Meslek Yüksek okulu bulunur.

Prof Dr Adnan Yüksel Kimdir?

Adnan Yüksel, Biruni Üniversitesi'ne kurucu rektör olarak atandı. Kabataş Erkek Lisesini 1980 yılında bitiren Prof. Dr. Adnan YÜKSEL, Hacettepe Üniversitesi'nde başladığı tıp eğitimini, İÜ İstanbul Tıp Fakültesi'nde 1987 yılında derece ile bitirmiştir.

Bem Biruni nasıl girilir?

“Giriş Yap” butonuna tıklayınız. Site adresini (bem.biruni.edu.tr) yazdıktan sonra aşağıdaki “Connet to your site” butonuna tıklayınız. Bu işlemin ardından derslerinizin bulunduğu “Kontrol Paneli” alanı açılacaktır. Dersinize tıklayarak giriş sağlayabilirsiniz.

Istanbul Zeytinburnu hangi yakada?

Zeytinburnu İstanbul'un Avrupa yakasında, 12 km2 yüzölçümüne sahip bir ilçedir. 13 mahallesi vardır. İstanbul'u Türklerin eline geçmesinden sonra başlayan ilk yerleşimler, Kazlıçeşme civarlarında Kudüslü Papazlar adı verilen topluluklar tarafından yapılmıştır.

Zeytinburnu hangi ilçeye yakın?

Zeytinburnu ilçesi, İstanbul'un ilçelerinden doğusunda Fatih, kuzeyinde Eyüp Sultan ve Bayrampaşa, kuzeybatısında Esenler, batısında da Güngören ve Bakırköy ilçeleriyle komşudur ve İstanbul'un Marmara Denizi'ne kıyısı olan ilçelerindendir.

Zeytinburnu nasıl bir yer?

İstanbul'da eski yerleşim bölgelerinden biri olan Zeytinburnu; nüfusun yoğun olduğu bir bölgedir. Şehrin sahil şeridinde yer alan Zeytinburnu ilçesi, İstanbul'un merkezi bölgelerinden biri olarak kabul edilmektedir.

Istanbul Zeytinburnu nereye bağlı?

Zeytinburnu Nerededir? 1957 yılında ilçe olma hakkı kazanan Zeytinburnu, İstanbul'un denize sahili olan ilçeleri arasında yer almaktadır. Doğusunda Fatih, kuzeyinde Bayrampaşa, batıda Güngören ilçeleriyle komşu bir konuma sahiptir.

Zeytinburnu il mi ilçe mi?

Zeytinburnu, İstanbul ilinin bir ilçesidir. 1 Eylül 1957 tarihinde ilçe olmuştur. Trakya'nın güneydoğusunda, Çatalca yarımadasının, Marmara Denizi'ne bakan yamaçlarının, bu denizle birleştiği yerdedir.

Zeytinburnu Kucukcekmece kac dk?

Kucukcekmece Zeytinburnu arası mesafe : 21 kilometre. Kucukcekmece Zeytinburnu arası süre : 28 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Kucukcekmece Zeytinburnu arası yol haritasına ulaşabilir, Kucukcekmece noktasından Zeytinburnu ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Zeytinburnu Çocuğu demek ne demek?

Zeytinburnu çocuğu cesaretli, namuslu, arkadaşını koruyup kollayan, dürüst kişilik sahibidirler, kişilikleri gereği yabancılara karşı, diğer ilçe insanlarına karşıda bi o kadar saygılı ve çekingendirler, hatta kimi zaman bu çekingenlikler, saygılı duruşları onlarda ezikmişcesine görüntü oluşturmuştur.

Zeytinburnu ya nasıl gidilir?

Karayolu ile ulaşımda Zeytinburnu'na ulaşım sağlayabileceğiniz ulaşım seçenekleri; otobüs ve minibüs hatlarıdır. Zeytinburnu'na otobüs ile gitmek isterseniz; MR20, BN1, 81, 145, 78ZB, 79G, 89A, 89M, 89S, 93, 93C, 93M, 93T, 97KZ, MK52, MR10 hatlarını kullanabilirsiniz.

Zeytinburnu Eyüp Sultan nasıl gidilir?

Marmaray ile Yenikapı durağında inerek otobüs duraklarının olduğu çıkıştan çıkınız. Buradan 39, 39D, 39K numaralı hatlardan herhangi birine binerek Eyüp Sultan durağında indiğinizde Eyüp Sultan Camii'sine ulaşabilrsiniz.

Zeytinburnu Metrodan Taksim nasıl gidilir?

Zeytinburnu'na gidebilmek için öncelikle Taksimde Marmaray kullanabilirsiniz. Dileyenler M1A metro hattını da kullanarak gidebilir. Bunun yanı sıra A-27 minibüsüne binerekte gidebilirsiniz. İETT hatlarını kullanarak gitmek isteyenler ise 35, 48A, 72T, 93, 93M, 93T nolu hatları kullanabilir.

Zeytinburnu sahili nasıl gidilir?

Zeytinburnu Sahili, Zeytinburnu, nerede, Otobüs, Metro, Minibüs / Dolmuş veya Tren ile nasıl gidilir?

  1. Otobüs: 93, 93M, 93T.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M1A.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-01, TAKSIM - YEŞILKÖY.

Zeytinburnu hangi otobüs gider?

ZEYTİNBURNU TEK DURAĞI

  • 93 ZEYTİNBURNU - EMİNÖNÜ Hattın detayına git.
  • 93C ZEYTİNBURNU - BEYAZIT. Hattın detayına git.
  • 93M ZEYTİNBURNU - MECİDİYEKÖY. Hattın detayına git.
  • 93T ZEYTİNBURNU - TAKSİM. Hattın detayına git.
  • MR10 ZEYTİNBURNU - KAZLIÇEŞME. Hattın detayına git.

Zeytinburnu ile Taksim arası kaç km?

Zeytinburnu Taksim arası mesafe : 12 kilometre. Zeytinburnu Taksim arası süre : 24 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Zeytinburnu Taksim arası yol haritasına ulaşabilir, Zeytinburnu noktasından Taksim ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

93T nerede?

93T (İETT) 93T otobüs hattının ilk durağı Harbiye / Taksim Yönü olup son durağı Zeytinburnu / Son Durak (93m-93t) Yönü durağıdır. 93T (Yön: Zeytinburnu), her gün çalışıyor.

Zeytinburnu Taksim arası kaç dakika?

İstanbul Zeytinburnu Taksim İstanbul arası süre : 24 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İstanbul Zeytinburnu Taksim İstanbul arası yol haritasına ulaşabilir, İstanbul Zeytinburnu noktasından Taksim İstanbul ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Zeytinburnu Taksim Metro kaç dakika?

Zeytinburnu Taksim Metrosu arası süre : 24 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Zeytinburnu Taksim Metrosu arası yol haritasına ulaşabilir, Zeytinburnu noktasından Taksim Metrosu ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Taksim Mecidiyeköy Metro kaç dakika?

Mecidiyeköy Taksim metro arası mesafe : 5,13 kilometre. Mecidiyeköy Taksim metro arası süre : 14 dakika.

Taksim Yenikapı Metro kaç dakika?

Yenikapi Metro Taksim arası mesafe, Yenikapi Metro Taksim yol haritası, Yenikapi Metro Taksim kaç saat kaç km. Yenikapi Metro Taksim arası mesafe : 7 kilometre. Yenikapi Metro Taksim arası süre : 16 dakika.

Başakşehir Taksim Metro kaç dakika?

Başakşehir taksim metro arası mesafe : 25 kilometre. Başakşehir taksim metro arası süre : 33 dakika. Aşağıdaki bölümlerden Başakşehir taksim metro arası yol haritasına ulaşabilir, Başakşehir noktasından taksim metro ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Maslak Taksim Metro kaç dakika?

taksim metrosu maslak arası mesafe : 12 kilometre. taksim metrosu maslak arası süre : 25 dakika. Aşağıdaki bölümlerden taksim metrosu maslak arası yol haritasına ulaşabilir, taksim metrosu noktasından maslak ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.

Sefaköy Taksim arası kaç dakika?

İstanbul Sefaköy Taksim arası mesafe : 24 kilometre. İstanbul Sefaköy Taksim arası süre : 35 dakika. Aşağıdaki bölümlerden İstanbul Sefaköy Taksim arası yol haritasına ulaşabilir, İstanbul Sefaköy noktasından Taksim ulaşım noktasına nasıl gidilir detaylı yol tarifi ve zaman bilgisine erişebilirsiniz.