Kuzey Ay Düğümü neyi temsil eder?

İçindekiler:

  1. Kuzey Ay Düğümü neyi temsil eder?
  2. Şans noktası ne demek?
  3. Vertex neyi temsil eder?
  4. Ay düğüm noktası ne demek?
  5. Ay Düğümü Başak nedir?
  6. Doğum haritasında Kuzey Ay düğümü ne demek?
  7. Merkür Burcu neyi temsil eder?
  8. Başucu burcu ne anlama gelir?

Kuzey Ay Düğümü neyi temsil eder?

Kuzey Ay düğümü: Kişinin geleceğini temsil eder. Yaşamda hangi alanlarda başarılı olabileceğimize ışık tutar. Şansımızın hangi alanlarda olabileceğini bunu nasıl değerlendirebileceğimiz ve statümüzü yükseltmek için neler yapabileceğimizi belirlememize yardımcı olur. Kuzey düğüm olumlu enerjileri barındırır.

Şans noktası ne demek?

Part Of Fortune olarak ta geçen şans noktası, çok sık kullanılan bir Arap noktasıdır. Şans noktası, Güneş, Ay ve yükselen burç ile hesaplanır. Haritada şans, kolaylık sağlayan alanı işaret eder. Kişinin kısmetini, refahını, bolluğunun nereden geleceğini gösterir.

Vertex neyi temsil eder?

Vertex ise kişinin kontrolü ve deneyimi dışında kalan, ama sürekli başka insanlar tarafından maruz bırakıldığı her türlü sosyal deneyim alanını sembolize eder (Her türlü sosyal karşılaşma, sevgililik, arkadaşlık vb).

Ay düğüm noktası ne demek?

Ay düğümleri ayın dünya etrafındaki yörüngesiyle dünyanın güneş etrafındaki yörüngesinin kesiştiği noktalardır. ... Yükselen Ay Düğümü Kuzey Ay Düğümü veya Ejderhanın başı olarak, alçalan Ay Düğümü Güney Ay Düğümü veya Ejderhanın kuyruğu olarak adlandırılır. Hint astrolojisinde Rahu ve Ketu olarak isimlendirilmişlerdir.

Ay Düğümü Başak nedir?

KUZEY AY DÜĞÜMÜ BAŞAK; ayrıntılara odaklanmayı, belli bir düzen ve disiplin içinde çalışıp yeni şeyler üretmeyi ve faydalı olmayı öğrenmelidir. Organize hareket etmeyi, doğru analiz etmeyi, duygusal bakış açısı yerine konulara analitik yaklaşmalıdır.

Doğum haritasında Kuzey Ay düğümü ne demek?

Ay'ın ekliptiği kuzeyde kestiği nokta Kuzey Ay Düğümü'dür. ... Ay'ın Güneş etrafındaki yörüngesi ile Güneş'in yörüngesinin kesiştiği noktalardır Ay Düğümleri. Ay ekliptiği kuzeyde kesiyorsa Kuzey Ay Düğümü meydana gelir. Ruhun izlediği yolu gösterir.

Merkür Burcu neyi temsil eder?

Merkür, İkizler ve Başak burcunun yöneticisidir. Mitolojide olduğu gibi astrolojide de habercidir. Gündelik hayatın ifade ve iletişim gezegenidir. ... Yalnızca iletişimi yönetmekle kalmaz, aynı zamanda koordinasyonu yani idare etmeyi de temsil eder.

Başucu burcu ne anlama gelir?

Başucu, Kader Noktası (Medium Coeli-MC) – Ayakucu (Imum Coeli-IC) Yükselen-Alçalan'ın yatay ekseni yan yana olmayı, “ben” ile “öteki” arasında eşit ilişkiler olduğunu gösterirken, MC-IC'nin dikey doğası, üst ve alt yani hiyerarşi ve otoriteyi temsil eder. Bu eksen boyunca bir güç farkı vardır.