3001 ne kodu?

İçindekiler:

  1. 3001 ne kodu?
  2. 3003 nitelik kodu nedir?
  3. Ekpss 6225 nitelik kodu nedir?
  4. 1101 nitelik kodu nedir?
  5. 4421 nitelik kodu ne demek?
  6. Tercih Kılavuzu nitelik kodları nedir?
  7. Üniversitede bilgisayar dersi sertifika yerine geçer mi?
  8. 6225 nitelik kodu zorunlu mu?
  9. Nitelik kodu ne demek?
  10. 7322 meslek kodu nedir?
  11. Üniversite tercih kodu nedir?
  12. 3074 nitelik kodu nedir?
  13. Mübaşirlik için bilgisayar sertifikası şart mı?

3001 ne kodu?

En fazla ön lisans mezunu alımı yapılan kadrolarla birlikte tekniker, orman muhafaza memuru, hareket memuru ve ARFF memuru gibi kurum ve kuruluşların personel alımlarında 3001 nitelik kodu ile alım yapılmaktadır.

3003 nitelik kodu nedir?

KPSS nitelik kodlarından birisi de 3003 numaralı koddur. Bu koda göre adaylardan istenilen nitelikler şunlardır: - Adalet ön lisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olma şartı bulunmaktadır. Ülkemizde 2 yıllık veya 4 yıllık pek çok lisans ve ön lisans programı yer almaktadır.

Ekpss 6225 nitelik kodu nedir?

6225 nitelik kodu bazı kadrolara başvuracak adayların MEB Bilgisayar İşletmeni Sertifikası ya da MEB onaylı Bilgisayar Programcısı Sertifikası veya MEB Onaylı Bilgisayar Analist Programcı Sertifikası almış olmalarını gerektirir. ...

1101 nitelik kodu nedir?

1101 nitelik kodu açıklaması “Cinsiyeti Erkek Olmak” olarak belirtilmiştir. Yani bu kod olan kadrolara sadece erkek adaylar başvuru yapabilir.

4421 nitelik kodu ne demek?

4421 NİTELİK KODU: Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans programlarının birinden mezun olmak.

Tercih Kılavuzu nitelik kodları nedir?

Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

Üniversitede bilgisayar dersi sertifika yerine geçer mi?

Bu zorunluluk, 2016/1 KPSS tercihlerinden itibaren kaldırılmıştır. Dolasıyla, bilgisayar dersini örgün veya açık eğitim farkı olmaksızın ve yüksek veya orta öğrenim farkı olmaksızın, öğrenimi sırasında zorunlu/ ortak veya seçmeli şekilde almış olanlar, bilgisayar sertifikasına sahip kabul edilecektir.

6225 nitelik kodu zorunlu mu?

ÖSYM tarafından açıklanan KPSS başvuru kılavuzunda 6225 nitelik kodu ile bilgisayar sertifikası şartı bulunmaktadır. ... Uzun zaman sonunda bilgisayar sertifikası şartını içeren 6225 özel şart konusunda değişikliğe gidildi.

Nitelik kodu ne demek?

Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.

7322 meslek kodu nedir?

7322 nitelik kodu, KPSS özel koşullar arasında yer alıyor. Bu pozisyona atanacak aday 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 2. Maddesine göre istihsal edilen Havacılık tazminatına ilişkin Yüksek Planlama Kurulu Kararı eki II sayılı cetvelinde terminal hizmetlerinde görev yapacaktır.

Üniversite tercih kodu nedir?

Tercih kodu, tercih edilecek olan okulun bölümünün kodudur. Her üniversitenin adından sonra bu üniversitede bulunan programların kodları, bu programların adları yer almaktadır. Adaylar puanlarını ve mezun oldukları okul türlerini göz önünde tutarak hangi tablolardan tercih yapabileceklerini belirleyeceklerdir.

3074 nitelik kodu nedir?

3074 vergi kodu özel usulsüzlük cezasını belirten bir vergi kodudur. Özel usulsüzlük cezasını vergi dairesi başkanlığı tarafından kesilen bir ceza vergi türüdür.

Mübaşirlik için bilgisayar sertifikası şart mı?

Sertifikaya ihtiyacınız bulunmamaktadır. Bu sertifika için hayatınızın herhangi bir döneminde bilgisayara ilişkin bir ders almış olmanız ve bunu belgelendirmeniz yeterlidir. Okulda bilgisayar dersi almadım.