81 ildeki yasak ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. 81 ildeki yasak ne zaman başlıyor?
  2. Tam kapanma ne zaman başlıyor?
  3. Gaziantep sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?
  4. 81 de yasak var mı?
  5. yasak var mı?
  6. Ankarada Yasaklar ne zaman başlıyor?
  7. Cumartesi Pazar yasak varmı saat kaçta?
  8. 81 ilde hafta sonu yasak var mı?
  9. 81 ile gelen yasak nedir?
  10. 2021 Sokağa çıkma yasağı var mı?

81 ildeki yasak ne zaman başlıyor?

Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Tam kapanma ne zaman başlıyor?

TAM KAPANMA NE KADAR SÜRECEK? Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayan kısıtlama, Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek.

Gaziantep sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

İlk uygulama olarak 04.12.2020 Cuma günü saat 21.00'de başlayıp 07.12.2020 Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde tüm vatandaşlarımız için sokağa çıkma kısıtlaması getirilecek olup bundan sonraki hafta sonlarında da uygulama aynı şekilde devam edecektir" denildi.

81 de yasak var mı?

İçişleri Bakanlığı da 81 ile gönderdiği genelgede sokağa çıkma yasağının ayrıntılarına yer verdi. ... Sokağa çıkma yasağı süresince üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacak.

yasak var mı?

İçişleri Bakanlığından da 19 Mayıs'ta yasak olduğuna dair bir genelge yayınlanmadı. ... Hafta içi gününe denk gelen resmi tatil takvimi içerisinde yer alıyor. Sokağa çıkma yasağı ardından 19 Mayıs kutlanacak bankalar ve devlet kurumları kapalı olacak ancak sokağa çıkma yasağı olmayacak.

Ankarada Yasaklar ne zaman başlıyor?

Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Ankara Valisi Vasip Şahin başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda alınan kararlara göre; sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamaları 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecek.

Cumartesi Pazar yasak varmı saat kaçta?

Uzun süredir uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı için değişikliğe gidildi. Kademeli normalleşme adımları ile Cumartesi günü için yasak kaldırıldı. Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı sadece Pazar günü uygulanacak.

81 ilde hafta sonu yasak var mı?

Yasak 81 ilde hafta sonu boyunca kesintisiz olarak uygulanacak. Tam kapanma sürecinin sona ermesinin ardından kademeli normalleşme genelgesi yayınlandı. ... Hafta içi belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma yasağı, hafta sonunda tam zamanlı olarak devam edecek.

81 ile gelen yasak nedir?

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine 'market tedbirleri' konulu genelge gönderdi. ... Genelgeye göre marketlerde vatandaşların zorunlu temel ihtiyaçları kapsamındaki ürünlerin dışında herhangi bir ürün satışına izin verilmeyecek.

2021 Sokağa çıkma yasağı var mı?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.