Halkbank EFT saat kaça kadar yapılır?

İçindekiler:

  1. Halkbank EFT saat kaça kadar yapılır?
  2. EFT kaç saat sonra geçer?
  3. Halkbank Fast para kesiyor mu?
  4. DenizBank EFT ne zaman hesaba geçer?
  5. Akbank şubeleri kaça kadar açık?
  6. Akbank Müşteri Hizmetleri saat kaça kadar açık?

Halkbank EFT saat kaça kadar yapılır?

İşlem Saatleri
İşlem Türüİşlem Saati
EFT08:00 - 17:00
İleri Tarihli EFT24 Saat
Repo10:00 -15:30
Bono/Tahvil15:30 - 18:00 Saatleri Hariç
8 satır daha

EFT kaç saat sonra geçer?

Eft ile gönderilen tüm para gönderme işlemleri, 10 ile 15 dakika arasında tamamlanıyor. Hesaplara gönderilen tüm ödemeler, bankaların yoğunluğuna göre ortalama 10 ile 15 dakika arasında hesaplara geçiyor.

Halkbank Fast para kesiyor mu?

FAST ile EFT işlemi yaptıktan sonra paranız saniyeler içerisinde karşı hesaba geçecektir. Halkbank müşteri hizmetleri üzerinden yapılan transfer işlemlerinde 5,73 TL, İnternet bankacılığı üzerinden yapılan işlemlerde 1,14 TL transfer ücreti kesilmektedir.

DenizBank EFT ne zaman hesaba geçer?

Denizbank hesabınızdan farklı bir banka hesabınıza yapacağınız para transferi ( EFT ) işleminizde bu saatler büyük önem taşımaktadır. Denizbank hesabınızdan 16:30 dan sonra gerçekleştireceğiniz EFT işleminiz sonucu paranız bir sonraki günün mesai saatinin başlangıcıyla birlikte karşı taraf banka hesabına geçiyor.

Akbank şubeleri kaça kadar açık?

Akbank resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre Akbank şubeleri hafta içi günlerde 09:00 – 12:30 ile 13:30 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Akbank Müşteri Hizmetleri saat kaça kadar açık?

Müşteri İletişim Merkezi; şubeye gitmeden 7/24 Bankacılık İşlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz, müşteri deneyim ve ihtiyacına odaklanarak kalıcı çözümler sunan, analitik destekli Dijital Bankacılık kanalımızdır.