Ücretsiz izin ne zaman bitecek?

İçindekiler:

  1. Ücretsiz izin ne zaman bitecek?
  2. Işkur nakdi ücret desteği kaç ay sürecek?
  3. Eylül ayı nakdi yardım ne zaman yatacak?
  4. Kısa çalışma ödeneği ne zaman sona eriyor?
  5. Nakdi ücret ne zaman ödenecek?
  6. Kısa ödenek ne zaman yatacak?

Ücretsiz izin ne zaman bitecek?

Pandemi ile birlikte İş Kanunu'na eklenen geçici onuncu madde ile getirilen fesih yasağı, daha sonra gelişmelere göre uzatılmış ve son tarih olarak da 30 Haziran 2021 açıklanmıştı. Bugün itibariyle fesih yasağı ve dolayısıyla tek taraflı ücretsiz izne gönderme hakkı veren geçici onuncu madde hükümleri ortadan kalkıyor.

Işkur nakdi ücret desteği kaç ay sürecek?

Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında tarihinde başlatılan Nakdi Ücret Desteği, Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle tarihinden itibaren 30 Haziran 2021 tarihine daha uzatıldı.

Eylül ayı nakdi yardım ne zaman yatacak?

Bakan Selçuk: “Eylül ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği Ödemelerini 8-9 Ekim'de Yapacağız” Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Eylül ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8-9 Ekim'de yapılacağını duyurdu.

Kısa çalışma ödeneği ne zaman sona eriyor?

Daha önce alınan kararlar ile uzatılan kısa çalışma ödeneği 30 Haziran 2021 tarihi itibariyle sona erecek. Ekonomide salgın kaynaklı olumsuzlukların sürdüğünü savunan işverenler ise, kısa çalışma ödeneğinin 2021 yılının sonuna kadar devam etmesi talebini yineledi.

Nakdi ücret ne zaman ödenecek?

Nakdi Ücret Desteği, bir ay içerisinde en fazla 30 gün olmak üzere işçinin kendisine ödenmektedir. Ödemeler, ilgililerin işverenleri tarafından bildirilen; IBAN/ PTT şube gibi ödeme kanalları aracılığıyla İŞKUR tarafından yapılmaktadır. Ödemeler, ücretsiz iznin verildiği ayı izleyen ayın 8'inden itibaren yapılmaktadır.

Kısa ödenek ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasına göre, Haziran ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin 5 Temmuz'da hesaplara yatacak.