Burak Elmas işi nedir?

İçindekiler:

  1. Burak Elmas işi nedir?
  2. Burak Elmas kimin damadı?
  3. GS Başkan Adayı Burak Elmas Kimdir?
  4. Sur Yapı sahibi nereli?
  5. Sezginler Holding sahibi kim?
  6. Galatasaray Başkanı Burak Elmas ne iş yapıyor?
  7. Sur Yapı sahibi kimdir?
  8. Elmas ailesi nereli?
  9. Sur Yapı sahibi kim?
  10. Burak Elmas nereli kimdir?

Burak Elmas işi nedir?

İş İnsanı Burak Elmas/Meslekleri

Burak Elmas kimin damadı?

' de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında Galatasaray Başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. Özhan Canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan Burak Elmas eski Galatasaray Başkanı Faruk Süren' in damadıdır.

GS Başkan Adayı Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk iş insanı ve spor yöneticisidir. Genç yaştan itibaren Galatasaray'da üst düzey görevlerde yer almıştır. 2021 Galatasaray başkanlık seçiminde aday oldu. ... Eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlidir.

Sur Yapı sahibi nereli?

SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi'nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ'de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Sezginler Holding sahibi kim?

Burak Elmas Sezginler Holding A.Ş., Exel Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ne iş yapıyor?

Burak Elmas
38. Galatasaray SK Başkanı
Yaşadığı yerBeykoz, İstanbul, Türkiye
Bitirdiği okulAvusturya Lisesi Denver Üniversitesi Finans ve Pazarlama Bölümü
Mesleğiİş insanı ve spor yöneticisi
6 satır daha

Sur Yapı sahibi kimdir?

1992 senesinde Altan Elmas tarafından kurulan Sur Yapı bugün 34 bağlı şirketi olan, inşaat, gayrimenkul, AVM ve enerji sektörlerinde hizmet veren bir grup şirketi olarak inşaat sektöründe faaliyetlerini güçlendirerek sürdürmektedir.

Elmas ailesi nereli?

Ailesi. Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur.

Sur Yapı sahibi kim?

SUR YAPI SAHİBİ ZİYA ALTAN ELMAS KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 52 yaşında olan Altan Elmas, 1969 Erzincan Refahiye doğumludur. 1986 yılında Işık Lisesi'nden mezun olarak üniversite eğitimini İTÜ'de almıştı. 1992 İTÜ Mimarlık Fakültesi mezunudur.

Burak Elmas nereli kimdir?

Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur. Eski Galatasaray başkanlarından iş insanı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlendi.