Sokak kısıtlaması saat kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Sokak kısıtlaması saat kaçta başlıyor?
  2. Yasaklar saat kaça kadar hafta içi?
  3. Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?
  4. Pazar kısıtlama var mı?
  5. Pazar yasağı marketler kaçta kapanıyor?
  6. Sokağa çıkma hafta içi var mı?
  7. Haftasonu sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar?
  8. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?
  9. Ankara'da Yasaklar başladı mı?
  10. Hafta sonu yasak var mi?

Sokak kısıtlaması saat kaçta başlıyor?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Yasaklar saat kaça kadar hafta içi?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00'den başlayarak saat 05.00'da sona erecek şekilde uygulanıyordu. Vaka sayılarındaki düşüş ve aşılanmada son dönemde yaşanan hızlanma beraberinde yasakların kaldırılmasını getirdi. Uzun süredir hafta içi günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırılacak.

Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz'da biteceğini duyurdu.

Pazar kısıtlama var mı?

Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. ... Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi.

Pazar yasağı marketler kaçta kapanıyor?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en ...

Sokağa çıkma hafta içi var mı?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz'da biteceğini duyurdu. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00'den başlayarak saat 05.00'da sona erecek şekilde uygulanıyordu.

Haftasonu sokağa çıkma yasağı saat kaça kadar?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 22.00-05.00 saatlerinde; pazar günleri ise cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp pazar gününün tamamını kapsayacak ve pazartesi günü saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.

Ankara'da Yasaklar başladı mı?

Ankara İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 1 Temmuz 2021'den itibaren Başkent'te uygulanacak kademeli normalleşme kurallarını belirledi. ... Toplantıda alınan kararlara göre; sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamaları 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecek.

Hafta sonu yasak var mi?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. ... Genelgenin de yayınlanmasıyla sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı.