Bugün sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

İçindekiler:

  1. Bugün sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?
  2. Hafta ici sokağa çıkma yasağı ne zaman?
  3. Bugün Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  4. Cumartesi sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?
  5. Pandemi yasağı ne zaman başlıyor?
  6. Sınav günü yasak kaça kadar?
  7. Cumartesi marketler kaçta açılacak?
  8. Market yasağı kaça kadar?
  9. Sokak cikma yasagi saat kacta?

Bugün sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de yasak saat 22:00 itibariyle başlayacak. Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

Hafta ici sokağa çıkma yasağı ne zaman?

Hafta içi sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak karar 1 Temmuz'dan itibaren uygulanacak. Kabine toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sokağa çıkma yasağının 1 Temmuz'da biteceğini duyurdu. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri 22.00'den başlayarak saat 05.00'da sona erecek şekilde uygulanıyordu.

Bugün Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Tam gün sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günleri için yeni karar kademeli normalleşme genelgesinde yer aldı. Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Cumartesi sokağa çıkma yasağı kaçta başlıyor?

Cumartesi günü sokağa çıkma yasağı saat 22.00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. Sokağa çıkma yasağı sadece Pazar günü uygulanacak. Kademeli normalleşme adımları ile hafta içi günleri saat 22:00'ye çekilen sokağa çıkma yasağında hafta sonu için de düzenlemeye gidildi.

Pandemi yasağı ne zaman başlıyor?

Türkiye. Türkiye'de COVID-19 pandemisi önlemleri kapsamında itibarıyla 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkması yasaklanmıştır. Daha sonra, 3 Nisan itibarıyla yasak 20 yaş altına da uygulanacak biçimde genişletilmiştir.

Sınav günü yasak kaça kadar?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan 6 Haziran 2021 Pazar günü, sınava girecek öğrenciler ile beraberlerindeki refakatçi ve/veya yakınları, 07.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak.

Cumartesi marketler kaçta açılacak?

Marketler Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 09.00-21.00 saatleri arasında açık olabilecek. Pazar günü marketler 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Market yasağı kaça kadar?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en ...

Sokak cikma yasagi saat kacta?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...