Sinem Kobal Arda turandan sonra kiminle sevgili oldu?

İçindekiler:

  1. Sinem Kobal Arda turandan sonra kiminle sevgili oldu?
  2. Ibrahim Çelikkol ve Sinem Kobal Neden Ayrıldı?
  3. Sinem Kobal önce kiminle evliydi?
  4. Kenan ve Sinem nasıl tanıştı?
  5. Sinem Kobal Hangi futbolcu sevgilisi?
  6. Berkay ile Arda Turan arasında ne oldu?
  7. Sinem Kobal eski sevgilisi kim?
  8. Ibrahim Çelikkol ve Deniz Çakır sevgili mi?
  9. Sinem Kobal kızı kaç aylık?
  10. Sinem Kobal ne zaman doğum yaptı?
  11. Sinem Kobal doğum yaptı mı?
  12. Arda Turan'ın eski sevgilisi kim?
  13. Kenan imirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler neden ayrıldı?
  14. Berkay Arda olayı nedir?
  15. Arda Turan Berkayın eşine ne dedi?
  16. Kenan Imirzalıoğlu'nun eski sevgilisi kim?
  17. Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol Evlendi mi?
  18. Iffet dizisi kaç bölüm sürdü?
  19. Lalin kac aylik?

Sinem Kobal Arda turandan sonra kiminle sevgili oldu?

Arda Turan'dan sonra İbrahim Çelikkol'la birlikte olan Sinem Kobal, yeni ilişkisiyle ilgili haberleri uzun süre doğrulamamıştı Sinem Kobal, eski nişanlısı Arda Turan'ın Diyar Onar'la birlikte olduğu iddialarının ardından, yeni sevgilisi İbrahim Çelikkol'la ilk fotoğrafını yayınladı.

Ibrahim Çelikkol ve Sinem Kobal Neden Ayrıldı?

Sinem Kobal-İbrahim çelikkol aşkı 10 ayda bitti. çiftin, ilişkilerinin geleceği konusundaki anlaşmazlık yüzünden yollarını ayırdığı öğrenildi. İLK VE SON KARE Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra İbrahim çelikkol ile yeni bir aşka yelken açan Sinem Kobal ilişkisini uzun süre gizli tutmuştu.

Sinem Kobal önce kiminle evliydi?

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra dizi setlerinden elini eteği çeken ve sessizliğe gömülen Sinem Kobal 4 aylık hamile ve bir kız bebek bekliyor. Peki Sinem Kobal kimdir, yaşı kaç ve kiminle evli soruları merak konusu oldu. Sinem Kobal 32 yaşında ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlendi.

Kenan ve Sinem nasıl tanıştı?

Kenan İmirzalıoğlu (43) ile Sinem Kobal (30) Aralık 2014'te Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin evlerinde verdiği partide tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, 'da da Cunda Adası'nda nikah masasına oturmuşlardı.

Sinem Kobal Hangi futbolcu sevgilisi?

Ünlü oyuncunun, Sinem Kobal'la Barcelonalı futbolcu Arda Turan'ın nişanlı oldukları dönemde çıkan haberler ve çekilen fotoğraflarının internet ortamından silinmesi için avukatına talimat verdiği öğrenildi.

Berkay ile Arda Turan arasında ne oldu?

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıktı. ... İkilinin davasının sonucunda Turan cinsel taciz suçundan beraat etti. Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Sinem Kobal eski sevgilisi kim?

Arda her ne kadar "Sinem'in eski sevgilisi Mustafa Sirmen benim yakın arkadaşım, bize yakışır mı?" dese de ateş bacayı sarmıştı işte...

Ibrahim Çelikkol ve Deniz Çakır sevgili mi?

3 YIL BİRLİKTE OLMUŞLARDI Çelikkol ile Çakır, yaklaşık 3 yıl birlikte olmuştu. Çelikkol, Reina'da esmer bir güzelle öpüşürken görüntülenmiş, Çakır da bu ihanet nedeniyle ilişkiye nokta koymuştu.

Sinem Kobal kızı kaç aylık?

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun altı aylık kızları Lalin, ilk kez Tarabya'da görüntülendi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; çift, havanın sıcak olması nedeniyle arkadaşlarının teknesiyle Boğaz keyfi yaptı.

Sinem Kobal ne zaman doğum yaptı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, 21 Ekim'de kızları Lalin'i normal doğumla dünyaya getirmişti. Kobal, dün Instagram'da paylaştığı pozlarıyla şaşırttı. Doğumun üstünden sadece 18 gün geçmesine rağmen incecikti.

Sinem Kobal doğum yaptı mı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal, 21 Ekim'de kızları Lalin'i normal doğumla dünyaya getirmişti. ... Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile ilk bebeğini 18 gün önce kucağına alan Sinem Kobal, doğumdan sonra sosyal medyadan ilk paylaşımını yaptı.

Arda Turan'ın eski sevgilisi kim?

Arda Turan'ın Eski Sevgilisi Sinem Kobal İspanya'da Gözde.

Kenan imirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler neden ayrıldı?

Kenan İmirzalıoğlu ile Zeynep Beşerler, 6 yıllık ilişkilerini sıkıldıkları gerekçesiyle bitirdi. “Bir süre yalnız kalmak ikimize de iyi gelecek. 6 sene uzun bir süre. Sıkılmaya, yıpranmaya başlamıştık.

Berkay Arda olayı nedir?

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıktı. İddialara göre olay sırasında Berkay'ın burnu kırıldı. ... Turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak kasten yaralama suçlarından 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi.

Arda Turan Berkayın eşine ne dedi?

'de İstanbul Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'da Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin eğleniyordu. ... Berkay, Arda'ya gidip ”Eşimi eve bırakıp döneceğim. Bir yere ayrılma, erkek erkeğe konuşalım” dedi. Arda, ”Hayırdır ne konuşacağız” dedi, sonra da Berkay'a kafa attı.

Kenan Imirzalıoğlu'nun eski sevgilisi kim?

Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı altı yıllık aşkı bitiren Zeynep Beşerler, etrafında dolaşan çapkınlardan yeni filminde canlandırdığı metrese kadar her şeyi HT Magazin'e anlattı...

Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol Evlendi mi?

Deniz Çakır, Sinem Kobal gibi sanat camiasından ünlü isimlerle birlikte olan İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu ile evlendi. Ünlü oyuncu mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Geçtiğimiz Nisan ayında mimar Mihre Mutlu ile nişanlanan oyuncu İbrahim Çelikkol, evlendi.

Iffet dizisi kaç bölüm sürdü?

İffet (dizi)
İffet
Sezon sayısı2
Bölüm sayısı40 (bölümleri listesi)
Yapım
YapımcıFaruk Turgut
25 satır daha

Lalin kac aylik?

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile meslektaşı olan eşi Sinem Kobal, altı aylık kızları Lalin'le Boğaz keyfi yaptı. Çiftin kızları, ilk kez objektiflere takıldı.