Kredi erteleme yapılacak mı?

İçindekiler:

  1. Kredi erteleme yapılacak mı?
  2. Ziraat Bankası kredi Yapılandırma nasıl yapılır?
  3. Ihtiyaç kredisi 60 ay olur mü?
  4. Kredi taksit erteleme garanti nasıl yapılır?

Kredi erteleme yapılacak mı?

'den önce kullandığınız Taksitli Kredilerde (İhtiyaç Kredisi, OTO, Konut) taksit ödemeleri talep edilmesi halinde 3 ay sonraya ötelenebilecektir. Öteleme sonucu vade uzatmadan kaynaklı oluşacak akdi faiz yeni ödeme planındaki taksitlere dağıtılacak olup, ayrıca Temerrüt/Gecikme Faizi alınmayacaktır.

Ziraat Bankası kredi Yapılandırma nasıl yapılır?

Menüden 'Krediler' bölümüne girildiğinde 'Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi Yapılandırma' seçeneği seçildiğinde BTİDK Vade Uzatımı işaretlenerek ilgili kredi seçimi yapılarak 18 ile 36 ay arasında istenen vade dilimi belirlenerek yapılandırma gerçekleşiyor.

Ihtiyaç kredisi 60 ay olur mü?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tüketici kredilerinde genel vade sınırını 60 aydan 36 aya indirdi. ... BDDK daha önce tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yönetmelik değişikliği ile tüketici kredilerindeki genel vade sınırını 60 aya çıkartmıştı.

Kredi taksit erteleme garanti nasıl yapılır?

*Bireysel ve şahıs firması sahibi müşterilerimiz; ihtiyaç, taşıt, konut ve işyeri kredilerinizin faiz oranında artış olmadan 3 aya kadar taksit erteleme ve 6 aya kadar vade uzatma işlemlerini Garanti BBVA İnternet - Hesap ve Ürün > Kredi Hesabı adımında yer alan “Kredi Erteleme” butonuna tıklayarak hızlı bir şekilde ...