Discord nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Discord nedir ne için kullanılır?
  2. Discord nedir tehlikeli mi?
  3. Discord da neler yapılır?
  4. Discord nedir ne işe yarar Ekşi?
  5. Discort neden kullanılır?
  6. Discord telefonda nasıl kullanılır?
  7. Discord nedir ekşi sözlük?
  8. Discord nedir yaş sınırı?
  9. Discord telefonda olur mu?
  10. Discord telefona iner mi?
  11. Discord rahatsız etmeyin ne demek?

Discord nedir ne için kullanılır?

Discord kısaca içerisinde kanalların olduğu ister görüntülü, ister yazılı, ister sesli bir mesajlaşma uygulaması olarak adlandırılabilir. Aynı WhatsApp grupları gibi Discord içerisinde de ses kanalları bulunur. Bu kanallarda adminler yani yöneticiler tüm yetkilere sahiptir.

Discord nedir tehlikeli mi?

Discord bir sohbet uygulamasıdır. Sohbet uygulamaları her zaman risklidir. Discord gizlilik ayarları var ancak bu kontroller sizin elinizde değil çocuğun elinde. Discord için ebeveyn kontrolü aracı yok.

Discord da neler yapılır?

Discord, çevrimiçi oyuncular için TeamSpeak, Mumble ve Ventrilo gibi sesli sohbet hizmetlerine ücretsiz bir alternatif olarak piyasaya sürülmüştür. Bu hizmetler, oyun klanlarının, loncalarının ve diğer grupların, üyeleri arasında IP üzerinden Ses (VoIP) iletişimini kolaylaştırır.

Discord nedir ne işe yarar Ekşi?

free voice and chat for gamers sloganı ile ortaya çıkmış oyunculara özel konuşma programı. gerek kaplandığı alanın azlığı gerek kullandığı internet miktarının minimum olması ile kullanırken hiçbir ağırlık hissettirmez. skype, teamspeak, ventrillo gibi muadillerinden çok daha kullanışlıdır.

Discort neden kullanılır?

Son zamanların en popüler uygulamalarından biri Discord, sesli bir iletişim uygulamasıdır. ... Aynı anda birden fazla kişiyle görüşmek isteyenlerin kullandığı uygulama, internet bağlantısı sorunu olmadığı sürece hızlı ve yüksek ses kalitesinde iletişim kurulmasını sağlıyor.

Discord telefonda nasıl kullanılır?

Discord nasıl kullanılır?
  1. Adım #1: Discord'u indirin. ( Android, iPhone ve iPad, Windows, MacOS)
  2. Adım #2: Programı kurun ve gerekli ayarlamaları yapın (Mikrofon / kulaklık ayarları vs.)
  3. Adım #3: Bir sunucu bulun ya da kendi sunucunuzu oluşturun.
  4. Adım #4: Arkadaşlarınızı davet edin.

Discord nedir ekşi sözlük?

teamspeak alternatifi, şimdilik tamamen ücretsiz acaip şükela bir iletişim platformu. türkçe anlamından da anlaşılacağı üzere teamspeak ve skype'a tepki olarak ortaya çıkmış çevrimiçi bir iletişim yazılımıdır. ...

Discord nedir yaş sınırı?

Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi Discord'da 13+ yaş kısıtlamasına sahip. Ancak 13 yaşından küçük çocuklar, doğum tarihlerini değiştirerek kaydolabiliyor.

Discord telefonda olur mu?

Bu uygulama sayesinde ayrıca kendi kanalınızı kurabilir ve tablet ya da telefonlarınızdan uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Akıllı cihazların yanı sıra İOS ve Android cihazlarda da rahatlıkla tercih edilebildiğini unutmayın.

Discord telefona iner mi?

Web üzerindeki pek çok indirme sitesinden Discord İndir yapabilirsiniz. Buna ek olarak uygulamanın arama motorlarında çokça arandığını söyleyebiliriz. Genel olarak bilgisayarınıza indirdikten sonra kullanabileceğiniz bu uygulama ayrıca İOS ve Android cihazlara da indirilebilir.

Discord rahatsız etmeyin ne demek?

Boşta'nın aksine, Rahatsız Etmeyin modunu seçtiğinizde ise avatarınızın yanında kırmızı bir yuvarlak belirir ve tüm masa üstü bildirimleriniz otomatik olarak sessize alınır.