Emekli maaşı ve Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

İçindekiler:

  1. Emekli maaşı ve Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
  2. Emeklilerin Bayram ikramiyesi ne zaman?
  3. SGK Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
  4. Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?
  5. Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar?
  6. Bağkur emeklisine bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Emekli maaşı ve Bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerine 16 Temmuz'da ödenecek. Geçtiğimiz yıllarda hayata geçirilen emekli ikramiyesi uygulamasına göre Ramazan ve Kurban bayramlarında emeklilere ikramiye veriliyor.

Emeklilerin Bayram ikramiyesi ne zaman?

SSK emeklileri, ikramiyelerini 13-14 Temmuz tarihleri arasında alacak. Emekli Sandığı kapsamındaki kişilerin ise temmuz ayı farkı ile temmuz aylıkları ve Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz'da birlikte ödenecek. Bağ-Kur emeklilerinin ödemeleri de 16 Temmuz'da yapılacak.

SGK Bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bayram ikramiyeleri SGK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olanlara 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek.

Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

SSK emeklileri ikramiyelerini 6 Mayıs'ta alırken Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklileri ikramiyelerini 7 Mayıs'ta alacak. Geçtiğimiz hafta yapılan yasal düzenleme ile emekli bayram ikramiyesi 1.100 TL'ye yükseltilmişti. Bu kapsamda 2021 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesi bayramdan önceki hafta ödenecek.

Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sosyal medyadan paylaştığı mesajda, “Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerimize 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilerimize 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerimize de 16 Temmuz'da ödenecek” dedi. Emeklilere bayram ikramiyesi tutarı 1100 TL olacak.

Bağkur emeklisine bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, yaklaşık 12 milyon emeklinin bayram ikramiyelerini yatırmaya başladı. Bayram ikramiyeleri SSK emeklilerine 13-14 Temmuz'da, Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere 15 Temmuz'da, Bağ-Kur emeklilerine 16 Temmuz'da ödenecek.