Başka birinin Whatsapp mesajlarını nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Başka birinin Whatsapp mesajlarını nasıl görebilirim?
  2. WP mesaj .ML nedir?
  3. Yıldızlı Mesajlar nerede?
  4. Sevgilimin Whatsapptan kiminle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim?
  5. Mesajlarda yıldız ne anlama gelir?
  6. WhatsApp yıldızlı mesajlar ne anlama gelir?
  7. WhatsApp kiminle konuştuğunu gösteren program?
  8. Whatsapptan konuşurken meşgul çalar mı?

Başka birinin Whatsapp mesajlarını nasıl görebilirim?

Başkasının Whatsapp mesajlarını okumak için; Sağ köşede bulunan 3 nokta yada ayarlar linkine basın. Açılan sayfadan WhatsApp Web linkine tıklayın. Takip etmek istediğiniz telefonun ekranında çıkan QR kodunu WhatsApp Web ekranına gösterin. Artık QR kod ile başkasının mesajlarını ve yazışmalarını okuyabilirsiniz.

WP mesaj .ML nedir?

wpmesaj.ml adı altında gelen bildirimlerde bu uygulama ile bir başkasının Whatsapp mesajlarının görüntülenebileceği ileri sürülüyor ve sadece mesajlarını görüntülemek istediğiniz kişinin numarasının ilk iki ve son iki numarasının yazılmasının yeterli olduğu belirtiliyor.

Yıldızlı Mesajlar nerede?

Android cihazınızda Yıldızladığınız mesajların listesini görmek için WhatsApp'ı açıp Menü Tuşu'na basın. Son olarak da Yıldızlı Mesajlar'a dokunun. İphone'da ise yıldızladığınız mesajların listesini görmek için görmek istediğiniz yıldızlı mesajların olduğu sohbeti açın.

Sevgilimin Whatsapptan kiminle konuştuğunu nasıl öğrenebilirim?

Chatwatch uygulaması, WhatsApp'ta istediğiniz kişinin kimlerle konuştuğunu görmenizi sağlıyor. Apple tarafından yasaklanan uygulamanın geliştiricisi web sürümünü yayınlayacaklarını açıkladı. Chatwatch isimli yeni bir uygulama, arkadaşlarınızın WhatsApp'ta kimlerle konuştuğunuzu görmesini sağlıyor.

Mesajlarda yıldız ne anlama gelir?

Yıldızlı mesajlar özelliği, bir konuşma içinde belirlediğiniz mesajları işaretlemenizi sağlıyor. Böylece daha sonra bu mesajları kolayca bulabiliyorsunuz. Android cihazınızda bir mesajı yıldızlamak için, bir sohbet içindeki yıldızlamak istediğiniz mesaja dokunup basılı tutun.

WhatsApp yıldızlı mesajlar ne anlama gelir?

Yıldızlı mesajlar özelliği, daha sonra hızlı bir şekilde bulabilmek istediğiniz mesajları işaretlemenize olanak verir.

WhatsApp kiminle konuştuğunu gösteren program?

Chatwatch isimli bir uygulama, WhatsApp'ta istenen kişinin kimlerle konuşma halinde olduğunu görmenizi sağlıyor.

Whatsapptan konuşurken meşgul çalar mı?

Whatsapp'ta artık kullanıcılar gelen bir aramayı arka planda bekletebilecek ve isterlerse çağrıya cevap verecek. Aramanın beklemesi kısmında ise arayan kişi normal telefon sesini duyacak. ... Daha önceden aranan kişi bir arama içindeyse telefon meşgul çalıyordu.