Yatay geçiş sonuçları nasıl öğrenilir?

İçindekiler:

  1. Yatay geçiş sonuçları nasıl öğrenilir?
  2. Anadolu Üniversitesi yatay geçiş sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. OMÜ yatay geçiş sonuçları saat kaçta açıklanır?
  4. Omüye yatay geçiş nasıl yapılır?
  5. Anadolu Üniversitesi yatay geçiş başvurusu nereden yapılır?
  6. Anadolu Üniversitesi Yatay geçişler ne zaman?
  7. Yatay geçiş başvuru Durumu onaylandı ne demek?
  8. OMÜ Bahar Dönemi Yüz Yüze mi?
  9. OMÜ yatay geçiş ne zaman yapılır?
  10. Anadolu üniversitesi yatay geçiş 2021 nasıl yapılır?
  11. Anadolu Üniversitesi Yatay Geçiş nereden yapılır?
  12. Aynı anda kaç üniversiteye yatay geçiş başvurusu yapabilir mi?
  13. OMÜ Uzaktan Eğitim mi?
  14. OMÜ final sınavları yüz yüze mi?
  15. Not ortalaması ile yatay geçiş nasıl yapılır?
  16. Not ortalaması ile kaç kere yatay geçiş yapılır?
  17. OMÜ yatay geçiş 2021 ne zaman?

Yatay geçiş sonuçları nasıl öğrenilir?

YÖK'ün "https://eyoksis.yok.gov.tr/websitesiuygulamalari/ogrenci/index.zul" adresinden kullanıma açılan internet adresindeki "Yatay Geçiş Kontenjan Listesi" kısmına sırasıyla üniversite ve program adı girildiğinde o programa ait üniversitenin kendi açmış olduğu güncel yurt içi ve dışı kontenjan sayısı bilgisine ...

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen adayların listesi tarihinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde duyurulacaktır.

OMÜ yatay geçiş sonuçları saat kaçta açıklanır?

Başvurular 09 Ağustos 2021 günü başlayacak olup, 15 Ağustos 2020 saat 17:00'ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır. Sonuçlar 31 Ağustos 2021 Salı günü ilan edilecektir.

Omüye yatay geçiş nasıl yapılır?

(2) Değerlendirmeler eşdeğer programlardan başarı sıralamasına göre yapılır. Üniversitemize yatay geçiş için öğrencinin, kayıtlı olduğu diploma programında bitirmiş olduğu dönemlere ait genel not ortalamasının 100 üzerinden en az 60 (4.00 üzerinden 2.00) ve aldığı tüm derslerden başarılı olması gerekir.

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş başvurusu nereden yapılır?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi Yatay geçişler ne zaman?

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans ve lisans programlarına 2021-2022 öğretim yılı yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların Çevrimiçi (Online) başvuru ve kayıt işlemleri 13- tarihleri arasında https://aoskayit.anadolu. ...

Yatay geçiş başvuru Durumu onaylandı ne demek?

Onaylandı” ibaresi olan öğrencilerimizin başvuruları kabul edilmiştir. Başvurusu kabul edilen aday öğrencilerimiz 03.09.2018 ile 07.09.2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeler ile kayıt İşlemlerini Öğrenci İşleri Birimimizden yapacaklardır.

OMÜ Bahar Dönemi Yüz Yüze mi?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminde uygulamalı dersler yüz yüze şekilde yapılacak.

OMÜ yatay geçiş ne zaman yapılır?

20 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi yatay geçiş başvuruları 09.08.2021 günü başlayacak olup, 15.08.2021 günü saat 17:00'ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır.

Anadolu üniversitesi yatay geçiş 2021 nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans ve lisans programlarına 2021-2022 öğretim yılı yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların Çevrimiçi (Online) başvuru ve kayıt işlemleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında https://aoskayit.anadolu. ...

Anadolu Üniversitesi Yatay Geçiş nereden yapılır?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

Aynı anda kaç üniversiteye yatay geçiş başvurusu yapabilir mi?

Yatay Geçiş için başvuru sınırlaması var mıdır? Hayır, istediğiniz kadar üniversiteden, istediğiniz kadar bölümüne başvurabilirsiniz.

OMÜ Uzaktan Eğitim mi?

Bu dönemde, OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi desteğiyle sürdürülen uzaktan öğretim programları ve ortak dersler (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce, İş sağlığı ve Güvenliği) daha önce duyurulduğu gibi OMÜ öğretim yönetim sistemi (LMS) üzerinden verilmeye devam edecektir.

OMÜ final sınavları yüz yüze mi?

UZEM Ortak ders sınavları yüz yüze yapılmaktadır. Sınav tarihleri ve duyurularını http://uzem.omu.edu.tr/ortak-dersler/ linki üzerinden takip edebilirsiniz.

Not ortalaması ile yatay geçiş nasıl yapılır?

Yatay geçiş yapmak için aranan ilk şart yüksek not ortalamasıdır. İstenen en düşük not ortalamasını üniversiteler kendisi belirler ve genelde en düşük ortalama 4.00 üzerinden 3.00 ile 3.50 arasında değişir. Öğrenciler en erken 1. öğretim yılını tamamladıklarında yatay geçiş başvurusu yapabilir.

Not ortalaması ile kaç kere yatay geçiş yapılır?

Sadece 2 defa yatay geçiş yapma başvurusu yapabilirsiniz. Dolayısıyla, yatay geçiş yapmak için ortalamanıza dikkat etmelisiniz.

OMÜ yatay geçiş 2021 ne zaman?

2021 – 2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi yatay geçiş başvuruları 09.08.2021 günü başlayacak olup, 15.08.2021 günü saat 17:00'ye kadar http://yataygecis.omu.edu.tr adresinden yapılacaktır. Sonuçlar 31 Ağustos 2021 Salı günü ilan edilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.