ATA AÖF sınavları nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF sınavları nasıl yapılıyor?
  2. ATA AÖF 2021 Bütünleme Sınavı Ne Zaman?
  3. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim ders kayıtları ne zaman?
  4. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınavları nasıl olacak?
  5. ATA AÖF bahar donemi online mi?
  6. ATA AÖF Final Online Sınav ne zaman?
  7. ATA AÖF ders seçimi ne zaman 2021?
  8. ATA AÖF sınavları yüz yüze mi?
  9. Açıköğretim bahar dönemi sınavları nasıl olacak 2021?
  10. ATA AÖF sınav online mi?

ATA AÖF sınavları nasıl yapılıyor?

ATA AÖF sınavları; belirtilen sınav merkezlerinde, hafta sonları ve yüz yüze oturumlar şeklinde yapılmaktadır. Ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Yarıyıl sonu sınavları dönem sonu not ortalamasını p oranında etkilemektedir.

ATA AÖF 2021 Bütünleme Sınavı Ne Zaman?

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN? Erzurum Atatürk Üniversite ATA AÖF bütünleme sınavları 28 Haziran – 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında erişime açık olacak.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim ders kayıtları ne zaman?

e-Devlet Kapısı veya Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıtları 04 Eylül – tarihleri arasında yapılacaktır.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim sınavları nasıl olacak?

Fakültemizde bir eğitim öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama dersleri hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır. ... Sınavlar tüm ülkede merkezi sınav yöntemiyle gözetim altında (yüz yüze) gerçekleştirilmektedir.

ATA AÖF bahar donemi online mi?

ATA AÖF Bahar Dönemi Ara (vize) sınavları 5- tarihlerinde uygulanacak. ATA AÖF SINAVLARI ONLİNE MI OLACAK? ATA AÖF Bahar Dönemi ara(vize) sınavları online uygulanacak.

ATA AÖF Final Online Sınav ne zaman?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları bugün itibariyle başladı. Sınavlar 24 Mayıs-4 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacak. Sınav sistemi saat 09.00 ile 22.00 saatleri arasında açık olacak.

ATA AÖF ders seçimi ne zaman 2021?

Uluslararası Öğrenci (Sınavsız) Kayıtlar 31 Ağustos-3 Ekim 2021 tarihleri arasındadır. Ders Kayıtları için Materyal Ücreti Ödeme 13-19 Eylül 2021 tarihleri arasındadır. Ders Kayıtları için Mazeretli süreç 20-26 Eylül 2021 tarihleri arasındadır. Eğitim-Öğretim (Dersler) 20 Eylül-24 Aralık 2021 tarihleri arasındadır.

ATA AÖF sınavları yüz yüze mi?

Tüm sınavlar sınav merkezlerimizde gözetim altında merkezi sınavlarla yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Fakültemizde ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir.

Açıköğretim bahar dönemi sınavları nasıl olacak 2021?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu sınavları çevrimiçi (online) yapılacak olup sürece ilişkin takvim aşağıda verilmiştir. Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır.

ATA AÖF sınav online mi?

2021 ATA AÖF YAZ OKULU SINAVLARI ONLINE MI OLACAK? En son yapılan açıklamaya göre, yaz okulu sınavları tarihinde yüz yüze yapılacaktır. ... Yaz okulu yüz yüze yapılması durumunda; yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir.