Hafta sonları kuaförler açık mı?

İçindekiler:

  1. Hafta sonları kuaförler açık mı?
  2. Kuaförler kaçta açılıyor 2021 Nisan?
  3. Kuaförler kapanacak mi?
  4. Bayan kuaför pazar günü açık olur mu?
  5. Tam kapanmada kuaförler kapanıyor mu?
  6. 2021 berberler kapanacak mı?
  7. Berberler hafta sonu kaça kadar açık?
  8. Bayan Kuaförleri kaçta kapanıyor?
  9. Is yerleri saat kaca kadar acik?
  10. Kuaförler kaçta açılıyor Son Dakika?

Hafta sonları kuaförler açık mı?

Kuaför ve berberler açıldı ancak yalnızca hafta içi hizmet verebiliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı dolayısıyla berber ve kuaförler faaliyet göstermiyor.

Kuaförler kaçta açılıyor 2021 Nisan?

Berberlerin ve kuaförlerin kademeli normalleşme çalışma saatleri tarih belli oldu. Tam kapanma uygulaması nedeniyle 17 gündür kapalı olan berberler ve kuaförler 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü açılacak. Sadece hafta içi günleri 07.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek işletmeler koronavirüs tedbirlerine uyulacak.

Kuaförler kapanacak mi?

Berberler ve kuaförlerin faaliyetleri bir sonraki karara kadar kapatıldı. yani Perşembe akamı saat 19.00'dan başlayın Pazartesi sabah 05.00'e kadar tam kapanmaya geçiyoruz. Bu tarihlerde kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Bayan kuaför pazar günü açık olur mu?

Yeni açıklanan normalleşme kararlarına göre hafta sonu yasağı sadece 1 gün uygulanacak. Bu kapsamda, 6 Haziran 2021 Pazar günü kuaför ve berberler kapalı olacak. Pazar günü tüm gün yasak var. Haftanın altı günü 05.00-22.00 saatleri arasında dışarı çıkabilirsiniz.

Tam kapanmada kuaförler kapanıyor mu?

TAM KAPANMADA BERBERLER AÇIK MI? Tam kapanmada berberlerin ve kuaförler çalışmamaktadır.

2021 berberler kapanacak mı?

Berberler, 17 günlük tam kapanma sürecinin başlayacağı 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00'a kadar açık olacak. Yayımlanan genelgede berber ve kuaförlerin hakkında bir bilgi yer almıyor. 17 günlük süreçte berber ve kuaförler kapalı olacak.

Berberler hafta sonu kaça kadar açık?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeye göre 17 Mayıs itibariyle 1 Haziran tarihine kadar kademeli normalleşme dönemi başladı. Genelgeye göre berber ve kuaförler hafta içi 07.00 - 20.00 saatleri arasında açık olacak. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonları ise berber ve kuaförler kapalı olacak.

Bayan Kuaförleri kaçta kapanıyor?

KUAFÖR VE BERBERLER AÇIK MI? Berber ve kuaförler de hafta içi 07.00-20.00 saatleri arasında müşterilerine kapılarını açabilecek.

Is yerleri saat kaca kadar acik?

İçişleri Bakanlığı'nın 81 İl Valiliğine gönderdiği Kısmi Kapanma Genelgesine göre, üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla belirtilen iş kolları ve iş yerleri gibi istisna getirilenler dışındaki iş yerleri 07.00-18.00 saatleri ...

Kuaförler kaçta açılıyor Son Dakika?

Genelgeye göre berber ve kuaförler hafta içi 07.00 - 20.00 saatleri arasında açık olacak.