Burak Elmas kim ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Burak Elmas kim ne iş yapar?
  2. Burak Elmas Faruk Süren damadı mı?
  3. Burak elmasın listesinde kimler var?
  4. Burak Elmas nereli ne iş yapar?
  5. Burak Elmas nerede çalışıyor?
  6. Burak Elmas Galatasaray Lisesi mezunu mu?
  7. Sezgin Elmas aslen nereli?
  8. Eşref Hamamcıoğlu listesinde kimler var?
  9. Burak Elmas kim nereli?
  10. Sezgin Elmas ne iş yapar?
  11. Burak Elmas ne mezunu?
  12. Ali Polat Bengiserp kim?
  13. Sezgin Elmas Kimdir?
  14. Metin Öztürk'ün listesinde kimler var?
  15. Ibrahim Özdemir listesinde kimler var?

Burak Elmas kim ne iş yapar?

İş hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlayan Elmas, aile şirketlerinde ve uluslararası birçok ortak girişimde yönetici pozisyonunda rol aldıktan sonra İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurdu. 2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde ...

Burak Elmas Faruk Süren damadı mı?

UEFA Kupası'nı kazanan ve arka arkaya 4 sezon şampiyonluk yaşayan Galatasaray 'da o dönem başkanlık koltuğunda oturan Faruk Süren, sezon sonunda yapılacak seçimlerde aday olacağı belirtilen damadı Burak Elmas'ın yanında olduğunu söyledi.

Burak elmasın listesinde kimler var?

BURAK ELMAS'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ Elmas'ın yönetim listesi, şu isimlerden oluşuyor: Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün.

Burak Elmas nereli ne iş yapar?

1974'te İstanbul doğumlu olan Burak Elmas, Avusturya Lisesi'ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. Burak Elmas, hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlamıştır.

Burak Elmas nerede çalışıyor?

Burak Elmas, 2018 yılında da Galatasaray Sportif AŞ'de de görev aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Burak Elmas, İngilizce ve Almanca biliyor.

Burak Elmas Galatasaray Lisesi mezunu mu?

1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Burak Elmas, Avusturya Lisesi'nden mezun olduktan sonra University of Denver'da Finans ve Pazarlama eğitimi almıştır. ... Galatasaray'ın eski başkanlarından Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evli olan Burak Elmas iki çocuk babasıdır.

Sezgin Elmas aslen nereli?

- Kim Kimdir? - FORSNET. 1950 Giresun doğumlu olan Sezgin Elmas evli ve 3 çocuk babasıdır. İstanbul Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-İstatistik mezunudur.

Eşref Hamamcıoğlu listesinde kimler var?

Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde kimler var? Asil: Osman Kocaman, Tuncer Hunca, Hayri Gürkan Eliçin, Ahmet Arif Bağlıca, Levent Yaz, Ahmet Cemal Özgörkey, Cenk Nuri Soyer, Cevat Genç, Ahmet Yavuz, Ecem Tezel Aldanmaz. Yedek: Mehmet Emre Mısırlı, Emin Tan Bilge, Murat Karaman, Şükran Pelin Öztekin, Yusuf Mutlu Yıldız.

Burak Elmas kim nereli?

Burak Elmas
38. Galatasaray SK Başkanı
Doğum Şişli, İstanbul, Türkiye
Evlilik(ler)Yelda Süren ( e. 2000)
Yaşadığı yerBeykoz, İstanbul, Türkiye
6 satır daha

Sezgin Elmas ne iş yapar?

1996 senesinde İngiliz Booker C&C Türkiye'ye getirmiş ortak olarak ilk gerçek toptancıya ve bakkala açık C&C mağazalarını açmıştır. 1997 tarihinde uluslararası Spar mağazalarını Türkiye'ye getirerek Türkiye çapında süpermarket zincirleri oluşturmuştur. JTI şirketinin belirli bölgelerde dağıtıcılığını yapmıştır.

Burak Elmas ne mezunu?

İstanbul'da 1974'te dünyaya gelen Burak Elmas, Avusturya Lisesi'ndeki öğrenimini tamamladıktan sonra University of Denver'da finans ve pazarlama eğitimi aldı.

Ali Polat Bengiserp kim?

Ali Polat Bengiserp Galatasaray Lisesi mezunudur. ... Galatasaray Eğitim Vakfı (GEV) ve Galatasaray Yardımlaşma Vakfı'na (GSYV) mütevelli üyesi olan Ali Polat Bengiserp, aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyesidir. Bengiserp 1970-1975 yılları arasında Galatasaray altyapısında basketbol oynadı.

Sezgin Elmas Kimdir?

1950 Giresun doğumlu olan Sezgin Elmas evli ve 3 çocuk babasıdır. İstanbul Pertevniyal Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-İstatistik mezunudur. 24 Haziran 1960 yılında özel sektörde part-time çalışmaya başlamış ve tahsili sırasında aralıksız iş hayatını sürdürmüştür.

Metin Öztürk'ün listesinde kimler var?

Metin Öztürk'ün listesinde kimler var? Asil: Nasuhi Sezgin, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Erol Erkuloğlu, Asena Yılmazkaya Dinçbaylı, İsmail Sarıkaya, Osman Aral, Emre Alkin, Dikran Gülmezgil, Nihat Kırmızı.

Ibrahim Özdemir listesinde kimler var?

İbrahim Özdemir'in listesinde kimler var? Asil: Mustafa Torok Tanrıyar, Mustafa Keten, Hilmi Develi, Volkan Vural, Cemal Sedat Dayıoğlu, Murat Atay, Selim Demir, Banu Kavak, Ali Fatinoğlu, Tamer Koldaş.