Galatasaray Rize maçı ne zaman hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Galatasaray Rize maçı ne zaman hangi kanalda?
  2. GS vs Marsilya hangi kanalda?
  3. Fb UEFA macı hangi kanalda?
  4. Rize maçı hangi kanalda?
  5. Galatasaray Rize maçı nerede oynanacak?
  6. Galatasaray Marsilya maçı Azeri hangi kanalda?
  7. Marsilya Galatasaray hangi kanalda oynuyor?
  8. Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman 2021?
  9. Fenerbahçe Olympiakos nerede hangi kanalda?
  10. Lille Marsilya hangi kanalda?
  11. Galatasaray Marsilya maçı ne oldu?
  12. Galatasaray Rize maçı bitti mi?

Galatasaray Rize maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Çaykur Didi Stadı'nda yapılacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports ekranlarında canlı yayımlanacak.

GS vs Marsilya hangi kanalda?

Bu akşam Velodrome Stadı'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fb UEFA macı hangi kanalda?

Fenerbahçe - Olympiakos maçı 30 Eylül Perşembe günü saat 19:45'te Exxen'den canlı yayınlanacak.

Rize maçı hangi kanalda?

Çaykur Rizespor - Galatasaray Süper Lig 8'nci hafta karşılaşması 3 Ekim Pazar günü 19.00'da oynanacak. Karşılaşma BeIN SPORTS 1'den naklen yayımlanacak. Müsabakada Ali Palabıyık düdük çalacak.

Galatasaray Rize maçı nerede oynanacak?

Rizespor, sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Müsabakada VAR hakemi olarak Abdulkadir Bitigen görev alacak. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Marcao, Sacha Boey ve Oğulcan Çağlayan maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray Marsilya maçı Azeri hangi kanalda?

Bunun yanında UEFA Galatasaray Marsilya maçı yaklaşırken taraftarlara müjdeli haber Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan geldi. 30 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de yapılacak Galatasaray Marsilya maçı CBC kanalından şifresiz ve canlı olarak takip edebilecek.

Marsilya Galatasaray hangi kanalda oynuyor?

Bu akşam Velodrome Stadı'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçını Polonyalı hakem Pawel Raczkowski yönetecek. TSİ 22.00'de başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe UEFA maçı ne zaman 2021?

Eintracht Frankfurt - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin Frankfurt deplasmanındaki maçı 16 Eylül 2021 tarihinde saat 20.45'te oynanacak. Mücadele, Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Olympiakos nerede hangi kanalda?

Fenerbahçe Olympiakos maçı saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak. Ülker Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek.

Lille Marsilya hangi kanalda?

LILLE - MARSILYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Lille - Marsilya maçı 3 Ekim Pazar günü saat 14:00 beIN Sports 3'te canlı yayınlanacak.

Galatasaray Marsilya maçı ne oldu?

(ÖZET) Marsilya-Galatasaray maç sonucu: 0-0 - Galatasaray (GS) Haberleri.

Galatasaray Rize maçı bitti mi?

Galatasaray ve Çaykur Rizespor son olarak Süper Lig 2020-2021 Sezonu'nda tarihli mücadelede karşı karşıya geldi. Rize'de oynanan bu mücadeleyi rakip takım 4-3 kazandı. Çaykur Rizespor ile 45 maçta karşı karşıya gelen Galatasarayımız, bu müsabakaların 28'inde sahadan galip ayrıldı.