GittiGidiyor iletişim numarası ne?

İçindekiler:

  1. GittiGidiyor iletişim numarası ne?
  2. GittiGidiyor müşteri hizmetleri ile nasıl görüşebilirim?
  3. GittiGidiyor Merkezi nerede?
  4. GittiGidiyor a nasıl mesaj atabilirim?
  5. GittiGidiyor sipariş kodu nedir?
  6. Hepsiburada numarası kaç?
  7. GittiGidiyor güvenli bir site mi?
  8. GittiGidiyor cayma hakkı nasıl kullanılır?
  9. GittiGidiyor'da nasıl mal satılır?
  10. GittiGidiyor hangi kargo ile anlaşmalı?
  11. GittiGidiyor hangi kargo ile çalışıyor 2021?
  12. GittiGidiyor sipariş takibi nasıl yapılır?
  13. GittiGidiyor satış kodu kaç haneli?
  14. Hepsiburada nın telefon numarası var mı?
  15. Hepsi burada hangi ilde var?
  16. GittiGidiyor ne kadar güvenli?
  17. GittiGidiyor kime aittir?
  18. Mağazadan alinan ürün iadesi kaç gündür?
  19. 14 gün cayma hakkı nedir?
  20. GittiGidiyor'da neler satılır?

GittiGidiyor iletişim numarası ne?

Gittigidiyor Müşteri Hizmetleri Direkt Operatöre Bağlanma Gittigidiyor müşteri hizmetleri haftanın her günü 7/24 müşterilerine gerekli desteği sağlamaktadır. Müşteri hizmetleri ile doğrudan görüşmek için 0850 252 32 29 numarasını arayabilirsiniz.

GittiGidiyor müşteri hizmetleri ile nasıl görüşebilirim?

  1. ŞİRKET ÜNVANI Gitti Gidiyor Bilgi Teknolojileri San. ...
  2. TİCARET SİCİL NO 515017.
  3. MERSİS NO 0396045885100010.
  4. MENSUBU OLDUĞU SEKTÖREL KURULUŞ Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği, İstanbul Ticaret Odası
  5. ADRES My Office İş Mrkz., Çiğdem Sk., No: 1/14, 34746 Barbaros Mah., Ataşehir, İstanbul.
  6. TELEFON + 32 29.
Daha fazla öğe...

GittiGidiyor Merkezi nerede?

İstanbul, Türkiye GittiGidiyor/Genel merkezi

GittiGidiyor a nasıl mesaj atabilirim?

Sipariş sonrası satıcı ile iletişim Siparişinizi verdikten sonra Hesabım/Durum sayfanızdaki "Satıcıya mesaj gönder" linki üzerinden satıcıya mesaj gönderebilirsiniz.

GittiGidiyor sipariş kodu nedir?

GittiGidiyor satış kodu, her satış işlemi sonunda ''SC'' ile başlayan, sistem tarafından otomatik oluşturulan bir koddur. Bu kod hem sizin hem de alıcının Hesabım sayfasında çıkar. GittiGidiyor satış kodunu kullanarak anlaşmalı kargo firmaları ile ürünlerinizi kolaylıkla gönderebilirsiniz.

Hepsiburada numarası kaç?

Öncelikle 0850 252 40 00 numarayı arayarak Hepsiburada sitesine üye olduğunuz cep telefonu numarasını girmelisiniz. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda sizin bilgilerinizi görülebilmesi açısından önemlidir. Sonrasında sesli yanıt sistemi devreye girecektir.

GittiGidiyor güvenli bir site mi?

İnternet ortamında ödeme yapılacaksa bu hizmeti sağlayan firmaların da güvenliği sağlamaları zorunludur. GittiGidiyor.com'da bu güvenlik en üst düzeyde sağlanmaktadır. Sistemimizde, kısa adı SSL olan Secure Sockets Layer, Türkçe açıklaması ile Güvenli Yuva Katmanı olarak geçen bir güvenlik protokolü kullanılmaktadır.

GittiGidiyor cayma hakkı nasıl kullanılır?

Hesaplarım-Aldıklarım Hesabım sayfasındaki İade / Sorun Bildir butonuna tıklayarak iade talebi oluşturduktan sonra 72 saat (Ek 24 saat) içinde ürünü satıcıya iade etmelisiniz. Bu süre içinde ürün iade edilmezse ve GittiGidiyor'a bilgi verilmez ise ürün bedeli satıcıya aktarılır.

GittiGidiyor'da nasıl mal satılır?

GittiGidiyor'da satış yapmak çok kolay ve kazançlıdır. Birkaç dakika içinde satış formunu doldurarak ürünlerinizi satışa çıkarabilirsiniz. Her sayfada bulunan GittiGidiyor arama çubuğu üzerindeki Satış Yap butonu ile satış yapmaya başlayabilirsiniz. İlk adımda ürününüzü satışa çıkaracağınız kategoriyi belirlemelisiniz.

GittiGidiyor hangi kargo ile anlaşmalı?

Kargo seçiminizi 8,05 TL + KDV'den başlayan fiyatlarla PTT Kargo'dan yana kullanın size özel avantajlı fiyatlarımızdan yararlanın.Üstelik gönderilerinizde fiyatlara dahil size özel hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

GittiGidiyor hangi kargo ile çalışıyor 2021?

GittiGidiyor, Yurtiçi, Aras, MNG, PTT ve UPS Kargo firmalarıyla anlaşmalı fiyatlara sahiptir.

GittiGidiyor sipariş takibi nasıl yapılır?

Eğer GittiGidiyor'a üyeyseniz satın aldığınız ürünün takibini Bana Özel/Durum sayfanızda "Satın aldıklarım" sekmesinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Sitemize üye değilseniz ürün alırken kullandığınız e-posta adresine alışveriş detaylarınızın yer aldığı "Ödemeniz alındı" başlıklı bir bilgi mesajı gönderilmiştir.

GittiGidiyor satış kodu kaç haneli?

Global Ticari Ürün Numarası (GTIN), ticari ürünleri tanımlamak için kullanılan, en az 8 en fazla 13 haneli kod numarasıdır.

Hepsiburada nın telefon numarası var mı?

40 00 numaralı telefonu aradığınızda sesli yanıt sistemi sizi karşılamaktadır. Hepsiburada üyeliğinizde kullandığınız telefon numarasını girmeniz istenecektir.

Hepsi burada hangi ilde var?

İstanbul, Şişli'de yönetim merkezi ve Kocaeli, Gebze'de 100.000 m2 alana sahip bir operasyon merkezi bulunmaktadır....Hepsiburada.
TipOnline Alışveriş Portalı
Kuruluş1998
Genel merkeziİstanbul, Türkiye
SahibiDoğan Holding
WebsiteHepsiburada.com
2 satır daha

GittiGidiyor ne kadar güvenli?

Satıcılar için Sıfır Risk Sıfır Risk; GittiGidiyor'un, keşfedip geliştirdiği, internetten alışverişi daha keyifli ve güvenli kılan bir ödeme-onay sistemidir. Hem alıcıları hem de satıcıları koruyan bu sistemde ürün ve ürün bedeli %100 GittiGidiyor güvencesi altında tutulur.

GittiGidiyor kime aittir?

GittiGidiyor web sitesi 2001 yılında kuruldu. Alıcılarla satıcılar arasında yeni ve ikinci el ürün satışları ve açık artırmaları yapan ve bu işlemler için komisyon alan bir e-ticaret sitesidir. Sahibi Amerikan merkezli eBay Inc.'dir.

Mağazadan alinan ürün iadesi kaç gündür?

Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (On beş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır.

14 gün cayma hakkı nedir?

Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. ... Cayma hakkının kullanılması durumunda tüketici malı 10 gün içinde satıcının belirtmiş olduğu kargo firması ile ücretsiz olarak iade etmeli ve satıcı da 14 gün içinde bedel iadesini yapmalıdır.

GittiGidiyor'da neler satılır?

Gittigidiyor'da En Çok Aratılan 10 Ürün ve Kelimeler
  • Akıllı Saat.
  • Cep Telefonu.
  • Bisiklet.
  • Spor Ayakkabı
  • Avize.
  • Kuluçka Makinesi.
  • Televizyon Ünitesi.
  • Bebek Arabası
Daha fazla öğe...