Fenerbahçe Kongresi ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Kongresi ne zaman 2021?
  2. Fenerbahçe başkanlık seçimleri ne zaman?
  3. Fenerbahçe oylama ne zaman?
  4. Fenerbahçe kongresi nerede yapıldı?
  5. Fenerbahce baskanlik secimi ne oldu?
  6. FB de başkan kim oldu?
  7. Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak?
  8. Kulüp başkanı kaç yılda bir seçilir?
  9. Fenerbahçe kongresinde kaç kişi oy kullandı?
  10. Fenerbahçe Genel Kurul üyesi nasıl olunur?
  11. Fenerbahçe kongresinde kaç aday var?
  12. Fenerbahçe kaç tane Kongre üyesi var?
  13. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim?
  14. Ali Koç kac oy aldi?
  15. Cumhurbaşkanı seçimi ne zaman 2023?
  16. GS başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır?
  17. Fenerbahçe kim başkan oldu?

Fenerbahçe Kongresi ne zaman 2021?

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "17.05.2021 Tarih ve 2021/16 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile ilki 05 – 06 Haziran 2021, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise ikincisi 12 – 13 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Kulübümüz Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın; 01 Haziran 2021 tarihinde T.C.

Fenerbahçe başkanlık seçimleri ne zaman?

Fenerbahçe resmi sitesinde seçim ile ilgili olarak, "Tüzüğümüzün 21(4) maddesi uyarınca işbu toplantının geri bırakılmasına; bahsi geçen genelge ve yine tüzüğümüzün 21(5) maddesi hükmüne uygun olarak kulübümüz olağan seçimli genel kurul toplantısının gündem maddelerini görüşmek üzere, 18-19 Haziran tarihlerinde, saat ...

Fenerbahçe oylama ne zaman?

Fenerbahçe Kulübünde iki gün sürecek genel kurulda, başkanı seçmek için oy verme işlemi 26 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Kongrenin ilk gününde yarın, yönetim, denetleme kurulunun ibra edilmesi ve 2021 yılı bütçesi üyelerin oylarına sunulacak, başkan adayları seçim öncesi son konuşmalarını gerçekleştirecek.

Fenerbahçe kongresi nerede yapıldı?

İstanbul. Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen kongrede ilk olarak, yönetim kurulu üyesi Fethi Pekin'in yaptığı açılış konuşmasının ardından genel kurul divan başkanlığına Vefa Küçük seçildi. Mevcut başkan Ali Koç'un tek aday olarak gireceği kongrede, yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Fenerbahce baskanlik secimi ne oldu?

Ali Koç, seçimin sonuçlanmasının ardından bir açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü'nün dün başlayan olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi 38 sandıkta yapıldı. Mevcut başkan Ali Koç'un tek aday olarak girdiği seçimde 29 bin 9 üye oy kullanma hakkına sahip. ... Tek aday olan Ali Koç, 6459 oyla yeniden başkan seçildi.

FB de başkan kim oldu?

29 bin 9 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe Kulübü'nde kongre üyesi sandık başına geldi. oy alan Ali Koç, yeniden Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na seçildi. Fenerbahçe Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun Divan Başkanlığı görevinde bulunan YDK Başkanı Vefa Küçük, "38 sandığımız var.

Başkanlık seçimi ne zaman yapılacak?

Bir sonraki Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye cumhurbaşkanını belirlemek için en geç 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimdir. 2023 Türkiye genel seçimleri ile aynı gün yapılacaktır.

Kulüp başkanı kaç yılda bir seçilir?

Başkanlar 4 yıllık bir süre için seçilir. Seçilen başkan tekrar aday olabilir ve seçilebilir.

Fenerbahçe kongresinde kaç kişi oy kullandı?

Fenerbahçe'de kongre öncesinde 29 bin 9 kişinin oy kullanma hakkı bulunuyor. Genel kurulda oy kullanma hakkı bulunan kongre üye sayısı , temsilci üye delege sayısı ise 107 olarak belirlenmişti. Sarı-lacivertlilerde buna göre oy kullanma hakkına sahip kişi sayısı toplam 29 bin 9 oldu.

Fenerbahçe Genel Kurul üyesi nasıl olunur?

1 Temmuz 2020'den sonra temsilci üye olanlar için 12.000 TL....Kongre Üyeliği:
  1. Üyelik Başvuru Dilekçesi.
  2. Üyelik Başvuru Formu*
  3. Kimlik Fotokopisi.
  4. Vesikalık Fotoğraf (tercihen arka fon beyaz)
  5. Son 6 ay içinde alınmış adli sicil kaydı (E-Devlet'ten alınabilir)
  6. KVKK ve ETK Formu.

Fenerbahçe kongresinde kaç aday var?

Genel kurulda oy kullanma hakkı bulunan kongre üye sayısı , temsilci üye delege sayısı ise 107 olarak belirlenmişti. Sarı-lacivertlilerde buna göre oy kullanma hakkına sahip kişi sayısı toplam 29 bin 9 oldu.

Fenerbahçe kaç tane Kongre üyesi var?

Ali Koç oylama öncesinde yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi, "121 kongre üyemizin imzaladığı bir önerge var. Sıkıntıları biliyorsunuz, aidat konusunu bizim belirlememiz yakışmıyor, sizler belirleyeceksiniz.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim?

Vítor Pereira Fenerbahçe/Teknik direktörler

Ali Koç kac oy aldi?

Fenerbahçe'de yapılan olağan seçimli genel kurulda mevcut başkan Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimde 6459 oy alarak ikinci dönem için yetki aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, tek aday olarak girdiği seçimlerde 6459 oy alarak ikinci kez başkanlığa seçildi.

Cumhurbaşkanı seçimi ne zaman 2023?

Bir sonraki Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye cumhurbaşkanını belirlemek için en geç 18 Haziran 2023 tarihinde yapılacak seçimdir. 2023 Türkiye genel seçimleri ile aynı gün yapılacaktır.

GS başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır?

Oy verme 3 (üç) yılda bir yapılan olağan seçimlerde Başkan ve Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Sicil Kurulunun; olağanüstü seçim toplantılarında seçimi yenilenecek organ, kurul ya da kurulların, birleşik oy pusulalarının özel zarfı içinde sandığa atılması suretiyle yapılır.

Fenerbahçe kim başkan oldu?

Ali Koç Fenerbahçe/Başkanlar