F ile bir şehir var mı?

İçindekiler:

  1. F ile bir şehir var mı?
  2. T ile şehir var mı?
  3. D ile başlayan şehir adı nedir?
  4. P ile hayvan var mı?
  5. I ile hayvan var mı?
  6. Türkiyede kaç tane plaka var?

F ile bir şehir var mı?

Türkiye'de F ile başlayan hiçbir şehir bulunmamaktadır.

T ile şehir var mı?

Türkiye sınırları içerisinde ilk harfi T olan 4 şehir bulunuyor. Bu şehirlerden ikisi Karadeniz'de, diğerleri ise Marmara ve Doğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. 1- Tekirdağ: Marmara Bölgesinin sanayisi ve tarımı en gelişmiş şehirlerinden biridir. Kırklareli ve Edirne ile birlikte Trakya'da yer alır.

D ile başlayan şehir adı nedir?

Ülkemizde D harfi ile başlayan üç şehir bulunmaktadır. Bu şehirler; Denizli, Diyarbakır ve Düzce'dir. Düzce ili Adapazarı olarak da bilinir ve Karadeniz Bölgesinde bulunur. Diyarbakır ili Doğu Anadolu Bölgesinde yer alır.

P ile hayvan var mı?

Panda ve penguenler, baş harfi P olan hayvanlarda akla ilk gelen isimlerdir. ... Pars ve panter gibi tamamı vahşi doğada yaşayan hayvan türleri de mevcuttur.

I ile hayvan var mı?

Özellikle isim şehir oyunu oynarken I ve İ harfi üzerinden hayvan ismi bulmak pek kolay değildir. Çünkü bu harfler doğrultusunda pek fazla hayvan bulunmuyor. ... Diğer taraftan iguana, impala, istiridye, inek, İnci balığı ya da İpek böceği ile beraber iguana gibi birçok farklı hayvan i harfi üzerinden dile getirilebilir.

Türkiyede kaç tane plaka var?

Türkiye'de bulunan 81 il arasından 81 İlin Plakaları numaralı trafik plaka koduna sahip olan yer aşağıdaki açıklamada yer alıyor.