Tag açmak nedir?

İçindekiler:

  1. Tag açmak nedir?
  2. Sosyal medyada TT olmak ne demek?
  3. Oyunda tt ne demek?
  4. CR instagram ne demek?
  5. Bohem kelimesi nereden gelir?
  6. Bohem giyim tarzı nasıl?
  7. Retro tarzı ne demek?
  8. Retro tarzı mobilya ne demek?
  9. Vintage görünüm nedir?
  10. Vintage mobilya ne demek?

Tag açmak nedir?

Etiket takmak, etiketlemek, isimlik takmak, kafiye bulmak, birleştirmek, kovalamak, peşini bırakmamak, peşinden koşturmak, gibi anlamlar taşımaktadır. Taglar yazdığımız konuların daha çabuk ve hızlı bulunabilmesine yarar.

Sosyal medyada TT olmak ne demek?

TT kelimesinin açılımı "Trend Topic"'tir. TT Ne Demek? TT kelimesi Twitter sosyal medya sitesiyle bütünleşmiş bir kelimedir. TT olmak, Twitter'da kullanılan bir terimdir.

Oyunda tt ne demek?

TT – Commander CS:GO bir takım oyunu ve takımların kaptana ihtiyacı vardır. Takıma yapılması gerekenleri söyleyen kişiye Commender denir ve verdiği taktiklere ise TT denir.

CR instagram ne demek?

Allah Razı Olsun demek.

Bohem kelimesi nereden gelir?

Fransızca bohéme "çingene [xvii], berduş, sanatçı [xix]" sözcüğünden alıntıdır. Fransızca sözcük Bohême "Bohemya, Orta Avrupa"da bir ülke" özel adından türetilmiştir.

Bohem giyim tarzı nasıl?

Geçmişten günümüze herkesin uzak gözle baktığı ancak bazı kişilerin ise tamamen hayat tarzı haline gelen bohem, salaş ve renkli bir tarz demektir. Bohem, salaşlığın en doğal şekilde kullanıldığı bir giyim tarzı olarak bilinir ve geçmiş yıllardan günümüze pek çok kişi tarafından da kullanılır.

Retro tarzı ne demek?

Moda terimi olarak; geçmişte belli bir dönemde yaygın olarak giyilen kıyafet ve aksesuarların yeniden popülerleşerek giyilmesi ve kullanılması anlamına gelmektedir. Kültürel olarak eskimiş ve ya modası geçmiş bir akımın yeniden yaygınlaşması retro stildir.

Retro tarzı mobilya ne demek?

1950 li yıllar ile 1980 li yıllar arasındaki dönemlerde kullanılan,eskitme görünümünde parlak ve canlı ancak soluk görünümlü renklerden oluşan mobilyalara retro tarzı mobilya denmektedir.

Vintage görünüm nedir?

Türkçe karşılığı bağ bozumu olan vintage, geçmiş döneme ait tek ve özel parça ya da koleksiyonlar için kullanılan bir terimdir. ... Vintage görünümlü yeni ürünler de retrodur, bunlara vintage denemez. Özetle vintage gerçekten eski ürünler için; retro ise sadece "eski gibi görünen" yeni ürünler için kullanılır.

Vintage mobilya ne demek?

Vintage dekorasyon, 1920-1950 tarihleri arasında kullanılan ve o dönemin modasını yansıtan mobilya ya da aksesuarlarının eviniz konseptiyle harmanlanarak kullanılması sonucu oluşmaktadır. Eskiyi seven ve yaşatmak isteyen kişilerin tarzını yansıtmaktadır.