Bıttım sabunu cilde nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bıttım sabunu cilde nasıl kullanılır?
  2. Bıttım sabunu ne kadar sürede etki eder?
  3. Bıttım sabunu gerçekten faydalı mı?
  4. Bittim Sabunu zararlı mı?
  5. Hakiki Bıttım sabunu nereden alabilirim?
  6. Bıttım sabunu egzamaya iyi gelir mi?
  7. Bıttım sabunu saça zarar verir mi?

Bıttım sabunu cilde nasıl kullanılır?

Bıttım Sabunu Nasıl Kullanılır? Bıttım sabunu sivilcelerin üzerinde iyice köpürtülmeli. Birkaç dakika bekledikten sonra ılık bir suyla durulanmalı. Akne ve siyah noktalar için de yüzün tamamı haftada 2 ya da 3 kez bıttım sabunu ile yıkanabilir.

Bıttım sabunu ne kadar sürede etki eder?

Saçların beyazlamasını yavaşlatmaya yardımcıdır. Eğer hafif kırlaşmaya başlamış saçlarınız varsa, Bıttım sabununu kullanarak 7 ile 8 ay arası bir sürede saçlarınızın eski rengine kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu etki için de sık olarak kullanılmalıdır. Saçlar için iyi bir temizleyici ve arındırıcıdır.

Bıttım sabunu gerçekten faydalı mı?

Bıttım sabunu kepek ve mantar hastalığına iyi gelen ve daha birçok faydası olan %100 doğal bir üründür. Saçları besler, yumuşatır, erken beyazlamasını önler ve deri döküntülerine iyi gelir. Sabunun ilk yapıldığı yer Mardin'in Botan bölgesi olmakla beraber Siirt ile bütünleşmiştir.

Bittim Sabunu zararlı mı?

Siirt ile özdeşleşmiş olan hakiki bıttım sabunu %100 doğal bir üründür. Katkı maddesi ve kimyasal içermez. Bu nedenle herhangi bir zararı yoktur. Fakat ciddi boyutlarda cilt veya saç sorunu olanların kullanmaya başlamadan önce cilt doktorlarına danışmaları gerekir.

Hakiki Bıttım sabunu nereden alabilirim?

Bıttım sabunu cilt bakım ürünü satan mağazalardan ve aktarlardan temin edilebilir. Bu sabunu online satış mağazalarından tekli ve set olarak sipariş etmek de mümkün.

Bıttım sabunu egzamaya iyi gelir mi?

Bıttım sabunu, yabani fıstık (bıttım) yağı ve Menengiç yağından yapılan bir sabun çeşididir. Bu sabun, Egzama ve Mantar gibi cilt hastalıklarını iyileştiriyor. Kepeği, deri dökülmelerini ve saç dökülmelerini önleyici faktöre sahip.

Bıttım sabunu saça zarar verir mi?

Bıttım sabununun zararları nelerdir? 1- Bıttım sabunu bazı saçların kurumasına neden olabilir. Bunun önüne geçmek için sabunu duruladıktan sonra saç kremi kullanılmalıdır. 2- Göze kaçan bıttım sabunu gözlerin kısa süreliğine yanmasına neden olur.