Hızlı tırnak uzatma jeli nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Hızlı tırnak uzatma jeli nasıl kullanılır?
  2. Tırnak uzatma jeli nedir?
  3. Poly jel ne işe yarar?
  4. Kalıcı Ojede tırnak uzatılır mı?
  5. Jel tırnak Uygulaması Nedir?
  6. Poly gel nasıl çıkarılır?

Hızlı tırnak uzatma jeli nasıl kullanılır?

Extra bir fırçaya gerek yoktur, oje gibi kendi fırçası vardır. Net ağırlık : 7,5 ml. Kullanımı : 1 - Tırnak yüzeyini hafifçe törpüleyin. 2 - İnce bir tabaka Base coat sürüp UV ışık ile kurutun. 3 - Tırnak şablonunu koyduktan sonra Ursugar tırnak jelini sürün ve UV ışıkta kurutun.

Tırnak uzatma jeli nedir?

Jel tırnak protez tırnak uygulamalarından birsidir. Tırnakların su ile etkilenmesinden sonra tırnak sertliğinin kaybolmasına neden olmaktadır. ... Jel tırnak uzman kişiler tarafından yapıldığı için tırnakların daha sert ve bakımlı olarak gözükmesini sağlamaktadır.

Poly jel ne işe yarar?

PolyGEL uygulaması bilinen protez tırnak uzatma sistemlerinden 10 kat daha güçlü, daha hafif ve daha pratik bir sistemdir. ... Üçüncü aşamada kullanılan jel ise daha ince ve akışkan ve önce sürülen jelleri sabitleştirerek, tırnağa parlaklık veriyor.

Kalıcı Ojede tırnak uzatılır mı?

Kalıcı oje uygulamalarında ise tırnakta kalma süresi ortalama olarak 3 haftadır. Kalıcı oje, tırnak üzerine bozulmadan kalır fakat tırnak uzadığı için yenilenmesi gerekmektedir.

Jel tırnak Uygulaması Nedir?

Protez tırnak uygulamalarından biridir. Sizin tırnağınız üzerine sürülen ve kurudukça sertlerşip tırnak görüntüsü alan bir jel ile uygulanır. Genellikle bir profesyonel tarafından uygulanması tavsiye edilir. Akrilik tırnağa göre daha çok tercih edilen bir protez türüdür.

Poly gel nasıl çıkarılır?

Pamuğunuzu asetona batırıp tırnaklarınıza yerleştirin, üzerine alüminyum folyoyu sarıp 30 dakika bekleyin. Daha sonra alüminyum folyoyu yavaşça çekin ve akrilik tırnak alüminyum folyo ile beraber çıkacaktır. Zorlanma hissederseniz 10 dakika kadar daha bekleyin.