Hafta sonu saat kaçta yasak var?

İçindekiler:

  1. Hafta sonu saat kaçta yasak var?
  2. Haftasonu kısıtlama var mı?
  3. Haftasonu sokağa çıkma yasağı kaçta bitiyor?
  4. Sokağa çıkma yasağı bugün kaçta başlıyor?
  5. Istanbul'da pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?
  6. Hangi saatler sokağa çıkma yasağı var?
  7. Sokak kısıtlaması Ne Zaman Son Dakika?
  8. A101 Pazar günleri saat kaçta açılıyor?
  9. Cumartesi yasakları kalktı mı?
  10. Çıkma yasakları bitti mi?
  11. Pazar günü yasak varmı marketler açık mı?
  12. 1 Temmuz yasak var mı?

Hafta sonu saat kaçta yasak var?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması ...

Haftasonu kısıtlama var mı?

Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi. Temmuz ayı itibariyle uygulanacak kararların bir bölümü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

Haftasonu sokağa çıkma yasağı kaçta bitiyor?

Cumartesi günü yasak saat 22:00'de başlayacak, Pazartesi günü saat 05:00'te sona erecek. Corona virüs vaka sayısında açıklanan rakamların yüksek olması nedeniyle uzun süredir yürürlükte olan hafta sonu sokağa çıkma yasağı geçtiğimiz haftalarda yayınlanan kademeli normalleşme genelgesi ile kaldırıldı.

Sokağa çıkma yasağı bugün kaçta başlıyor?

Geçtiğimiz günlerde olduğu gibi bugün de yasak saat 22:00 itibariyle başlayacak. Kademeli normalleşme adımları ilan edilen sokağa çıkma yasağı saatleri 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılıyor ancak o tarihe dek bugün de dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı 22:00 – 05:00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

Istanbul'da pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı?

Yurt genelinde uygulanan karara göre yasak Pazar gününün tamamında uygulanacak. ... Kademeli normalleşme adımları doğrultusunda Cumartesi günü günleri uygulanan sokağa çıkma yasağı kaldırıldı ancak yasak Pazar günleri için devam ediyor.

Hangi saatler sokağa çıkma yasağı var?

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; pazartesi, salı, çarşamba, perşembe, cuma ve cumartesi günleri 22.00-05.00 saatlerinde; pazar günleri ise cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp pazar gününün tamamını kapsayacak ve pazartesi günü saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Sokak kısıtlaması Ne Zaman Son Dakika?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BİTTİ Mİ? İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede, "01.06.2021 tarih ve 8878 sayılı genelgemizde belirtilen esaslar çerçevesinde halihazırda uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlamaları (hafta içi ve hafta sonu dahil) 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'e kadar sürdürülecektir.

A101 Pazar günleri saat kaçta açılıyor?

BİM hafta içi 09:00 - 21:00 arası çalışıyor. BİM hafta sonu 10.00- 17.00 arası çalışıyor. A101 hafta içi 09:00 - 21:00 arası çalışıyor. A101 hafta sonu 10.00- 17.00 arası çalışıyor.

Cumartesi yasakları kalktı mı?

Normalleşme adımları doğrultusunda sokağa çıkma yasağının kaldırılacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı ancak 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacağını duyurdu. 26 Haziran Cumartesi günü yasak bulunmuyor. ... Haziran ayında kademeli normalleşme adımları uygulanmaya devam edecek.

Çıkma yasakları bitti mi?

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 05.00'ten itibaren ise hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamaları sona erecek ve belirtilen tarihten itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlaması uygulanmayacaktır.

Pazar günü yasak varmı marketler açık mı?

Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak Pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en ...

1 Temmuz yasak var mı?

Yasak 1 Temmuz itibariyle kaldırıldı. Kademeli normalleşmenin üçüncü etabı 1 Temmuz itibariyle başladı. Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi.