Ek tercihler açıklandı mı?

İçindekiler:

  1. Ek tercihler açıklandı mı?
  2. Üniversite tercihleri ne zaman?
  3. Universite ek tercihleri ne zaman acıklanacak?
  4. YKS ek tercihi kimler yapabilir 2021?
  5. YKS Ek Tercih Ne Zaman 2021 Son Dakika?
  6. TYT Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak?
  7. Tercih yapmadan ek tercih yapabilir mi?
  8. Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2021?
  9. 2021 üniversite tercihleri açıklandı mı?
  10. Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ek tercihler açıklandı mı?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Üniversite tercihleri ne zaman?

YKS tercih sonuçları için ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak elektronik kayıtların 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor. YKS üniversite tercihleri 5-20 Ağustos tarihlerinde alınacak.

Universite ek tercihleri ne zaman acıklanacak?

2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme sonuçları bugün (1 Ekim Cuma) açıklandı. Sonuçlar, "http://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden veya ÖSYM AİS mobil uygulamasından öğrenilebilecek.

YKS ek tercihi kimler yapabilir 2021?

İkinci ek yerleştirmede, genel yerleştirme ve birinci ek yerleştirmede yerleşemeyen adaylar ile TYT puanı en az 140 olan adaylar ve AYT/YDT puanı en az 170 olan adaylar tercih yapabilecek.”

YKS Ek Tercih Ne Zaman 2021 Son Dakika?

2021 YKS ek yerleştirme tercihleri ne zaman? Adaylar, 2021 YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20-23 Eylül 2021 tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.

TYT Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak?

YKS tercihleri öğrenciler tarafından gün sonuna dek https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabilecek. YKS tercih sonuçları için henüz ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak “Elektronik kayıt” işlemleri 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor.

Tercih yapmadan ek tercih yapabilir mi?

Tercih işlemlerini kaçıran adaylar veya herhangi bir nedenle yapmayanlar ek yerleştirmeler için tercih yapabilir. Ek yerleştirmeye başvurabilmek için YKS'de ilk yerleştirmede hiçbir lisans/önlisans programına yerleşmemiş olan adaylar yararlanabilmektedir.

Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2021?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

2021 üniversite tercihleri açıklandı mı?

Halis Aygün sosyal medya hesabından 2021-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Adaylar sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr adresinden ve ÖSYM AİS mobil uygulamasından öğrenebiliyor. 5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.

Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Buna göre adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden öğrenebilecek. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, yaptığı açıklamada, "5-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında tercihlerini aldığımız 2021-YKS yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.