Yurtiçi Kargo resmi tatillerde açık mı?

İçindekiler:

  1. Yurtiçi Kargo resmi tatillerde açık mı?
  2. 19 Mayıs Aras kargo çalışıyor mu?
  3. Bugün kargo çalışıyor mu?
  4. 19 Mayıs kargo şirketleri bugün çalışıyor mu?
  5. Kargolar resmi tatilde çalışıyor mu?
  6. Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu?
  7. Kargo çalışıyor mu?
  8. Resmi Tatilde kargolar çalışır mı?
  9. Yasakta kargo çalışıyor mu?
  10. Karantinada kargolar açık mı?
  11. Resmi Tatilde kargolar çalışıyor mu?
  12. Resmi bayramlarda Kargo çalışıyor mu?
  13. Trendyol Express bayramda çalışıyor mu?
  14. Pazar günü açık Kargo var mı?
  15. Resmi tatillerde Kargo çalışıyor mu?
  16. Bugün yurtiçi kargo çalışıyor mu?
  17. Resmi tatillerde PTT Kargo açık mı?
  18. PTT Kargo bayram tatilinde açık mı?
  19. 17 gün yasakta kargolar çalışıyor mu?
  20. Trendyol yasakta çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo resmi tatillerde açık mı?

Yurtiçi resmi tatillerde çalışmadığı için pazartesi günü tüm Yurtiçi kargo kapalı olacaklar. Dolayısıyla cumartesi günü öğlen saatlerine kadar kargo işlemlerini tamamlamayanlar Salı gününü beklemek durumundadır.

19 Mayıs Aras kargo çalışıyor mu?

MNG, Yurt içi, Sürat, UPS, Aras, PTT kargo... 19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI, KARGO FİRMALARI ÇALIŞIYOR MU? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olduğundan kargoların çalışma saatleri değişiklik gösterebiliyor. Özel kargo şirketlerinin geneli, resmi tatillerde de dağıtıma devam ediyor.

Bugün kargo çalışıyor mu?

YURTİÇİ KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? Yurtiçi Kargo hafta içi her günsaat 09:00 ile 18:00 arası hizmet vermektedir. Cumartesi günleri 09:00 ile 16:00 arası hizmet veren Yurtiçi Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

19 Mayıs kargo şirketleri bugün çalışıyor mu?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatil olarak geçiyor. Bu nedenle kargo şirketleri kapalı olduğu için kargo gönderimi şubeye giderek yapılmamakta. 19 Mayıs Çarşamba günü kargo firmaları çalışmayacak.

Kargolar resmi tatilde çalışıyor mu?

Cumartesi günleri belirli bir saate kadar açık olan ve Pazar günleri de tam gün kapalı olan kargolar resmi tatillerde ise kapalı oluyor.

Resmi tatillerde kargo çalışıyor mu?

Cumartesi günleri belirli bir saate kadar açık olan ve Pazar günleri de tam gün kapalı olan kargolar resmi tatillerde ise kapalı konumda oluyorlar.

Kargo çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor. ... UPS Kargo: 09.00 - 18.00 saatleri arasında UPS Kargo açık ve dağıtım yapıyor.

Resmi Tatilde kargolar çalışır mı?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak.

Yasakta kargo çalışıyor mu?

Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları yasaktan muaf tutuluyor. Sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.

Karantinada kargolar açık mı?

KARGOLAR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDAN MUAF MI? Tam kapanma genelgesi içerisinde Sokağa Çıkma Kısıtlamasından Muaf Yerler ve Kişiler Listesi de paylaşıldı. Bu listenin 22. maddesinde “Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları” da bulunuyor. Bu nedenle kargocular kısıtlamadan muaf olacaklar.

Resmi Tatilde kargolar çalışıyor mu?

Cumartesi günleri belirli bir saate kadar açık olan ve Pazar günleri de tam gün kapalı olan kargolar resmi tatillerde ise kapalı oluyor.

Resmi bayramlarda Kargo çalışıyor mu?

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI, KAPALI MI? Aras Kargo, Sürat Kargo, MGN, UPS ve Yurtiçi Kargo gibi şirketler resmi tatillerde kapalı konumda oluyorlar. Bu nedenle bayramda kargolar çalışmayacak.

Trendyol Express bayramda çalışıyor mu?

Alışverişiniz sonucunda size gelecek olan kargo bayramdan sonraya kalacaktır. Trendyol Express bayram dışında pazar günü hariç haftanın 6 günü hizmet veriyor. Haftanın 6 günü teslimatlar saat 9.00 ve 21.00 arasında gerçekleştiriliyor.

Pazar günü açık Kargo var mı?

HAFTA SONLARI KARGOLAR AÇIK MI? Aras Kargo, İyi Kargo ,UPS Kargo, Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo şirketleri hafta sonunda Hafta sonu cumartesi günleri 08.30'dan 13.00'a kadar hizmet vermeye devam ederken, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Resmi tatillerde Kargo çalışıyor mu?

Cumartesi günleri belirli bir saate kadar açık olan ve Pazar günleri de tam gün kapalı olan kargolar resmi tatillerde ise kapalı konumda oluyorlar.

Bugün yurtiçi kargo çalışıyor mu?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. ... PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

Resmi tatillerde PTT Kargo açık mı?

Kargolar resmi tatillerde hizmet vermediği için 30 Ağustos Zafer Bayramı yani bugün tüm kargolar kapalı... Dolayısıyla diğer kargolarda olduğu gibi PTT şubeleri ve PTT Kargo bugün kapalı olacak ve hizmet verilmeyecek. Yani kargo teslimatı ve kargo kabulü bugün yapılmayacak.

PTT Kargo bayram tatilinde açık mı?

Bilindiği üzere resmi tatillerde birçok kurum çalışmalara ara veriyor. Bu kapsamda kargo şirketleri de bayram boyunca kapalı olacak. Yurtiçi, Sürat, Aras, MNG ve PTT Kargo tarafından kargo bekleyen ya da gönderecek olan vatandaşlar 24 Temmuz Cumartesi günü öğlene kadar işlemlerini gerçekleştirebilecek.

17 gün yasakta kargolar çalışıyor mu?

Tam kapanma sürecinde kargolar çalışmaya devam ediyor. 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında kargo şirketleri sokağa çıkma yasağından muaflar. Cumartesi günü da kargolar çalışıyor.

Trendyol yasakta çalışıyor mu?

Bakanlığın yayımladığı genelgede kargo firmalarının kısıtlamadan muaf olacağı bilgisine yer verildi. Bu kapsamda 17 günlük tam kapanmada Trendol'dan rahatlıkla alışveriş yapılabilecek.